.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

За или против ходенето по монокини?

Не съм наясно за кой раздел е въпроса, но ми е интересно колко от вас ходят по монокини на плажа, защото съм виждала много млади хора по без сутиен лятото! И ако ходите така не се ли срамувате от приятели те си?

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз ходя, въпреки че почти нямам гърди.. въобще не се притеснявам. В началото ходих с две приятелки само докато свикнем без горнищата.. ;д
    после вече не ни пукаше и сред приятели. Даже толкова се свиква без горнище че като го сложиш ти е едно неудобно. Аз съм ЗА. Не мисля че има от кво да се притеснявам, то все едно приятелите ми или някой друг не са виждали цици и им показваме нещо извънземно..
    Срамът трае мноого малко.. :р
    Ти на какво мнение си? Пробвала ли си, ако не си, иска ли ти се ?

Ще ми се да опитам, но с срамувам не толкова от непознатите от колкото от приятелите, а и възраста ми не е кой знай колко голяма!

Ами иди първо само с приятелки докато свикнеш Аз с мойте.. и трите бяхме навити.. и отначало не искахме да идват момчета.. После ходихме трите с едно момче.. той се притесняваше повече от нас ;д чудеше се накъде да се обърне.. ии така си свикнахме, после след време и в по-голяма компания сме били момичета, момчета. Можеш да поговориш с някоя твоя дружка да ти прави компания да не си само ти няма да се притесняваш чак толкова..
    Няма значение на колко години си според мен..

На 16 съм! А вие?

На 18, моите приятелки едната е колкото теб, другата е на 17..

за!!!
    какво толкова ще кажеш че другите не са виждали цици
    ако толкова те притеснявя отиди на нудистки плаж ...

Имам приятели компания, малко по-големи от мен, си ходят на нудиски плаж и ме навиваха миналото лято да ходя с тях, но аз се срамувам за горнището, а да не говорим да си сваля долнището!

Аз не ходя, но нямам против другите да си ходят. Всеки си преценя сам.
    Мен лично ме е срам да се пусна без горнище, а и не ми харесва идеята всички да са ми виждали циците, как моя ще се чувства специален ;р
    Иначе който както иска да си ходи
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Аз лятото си ходя гола и в къщи и на морето. Много си ми е приятно и не ми пука за чуждото мнение(освен на родителите ми). Изобщо не ми е приятно те да ме гледат, затова ги избягвам в тези моменти. С тях в къщи живеем на отделни етажи(аз на 2рия, а те на 3тия). Ходя си гола,пека си се на балкона ,чета си книжка там и си пия млечен шейк по цял ден и изобщо не ме смущава това, че някой би могъл да ме види.
    Днес даже си говорихме за това с гаджето ми и го навивах това лято да си се печем заедно голи на балкона, но той твърдо ме одряза, понеже го било страх някой да не го види. Не мога да го разбера!

Нообче адски много си те обичкам :*

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    за!!!
    кажи лятото къде да те видим по моникини, така като гледам има кво сигурно да покажеш или направо да те взимам с мене на сейшелите, там ходя дибидюс
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Няма нищо срамно, все пак живеем в свободна Държава, всичко е позволено. Няма лошо в това да се ходи по монокини на плажовете. Всеки сам си решава

Любопитно ми е, как да преодолея първия път, освен да накарам накоя приятелка и тя да е по монокини!

извинете за спама, но викате кой не е виждал цици аз не сам виждал ходите по монокини на плажа е дайте снимки като не ви бърка хах

Цитирай Първоначално написано от Polita
    Любопитно ми е, как да преодолея първия път, освен да накарам накоя приятелка и тя да е по монокини!
    Най-добре.. така ще се отпуснеш по-лесно.. после ще видиш.. няма да го искаш даже горнището..

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз не ходя, но нямам против другите да си ходят. Всеки си преценя сам.
    Мен лично ме е срам да се пусна без горнище, а и не ми харесва идеята всички да са ми виждали циците, как моя ще се чувства специален ;р
    Иначе който както иска да си ходи
    +++

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    за!!!
    само дето там не трябва да е само по моникини .... тя неможе да свикне да им гледат цицити а ти искаш и котето вече да покаже ...
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

на въпросния нудистки плаж ... не е задължително да си покажеш "котето" както ти се изрази .. и не това имах предвид точно но както и дае

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По монокини само на кърпата и то ако няма много хора на плажа
    Иначе ми е дискомфортно да се разхождам без горнище,защото все ще се намери някой гашник,който да ми подсвирва или да се изцепи нещо от рода на "Уаууу баси циците! "
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    абе просто отиди и го свали без да го мислиш не се тевожи, не първата, няма и да си последната ..... отивам сваляш и се печеш
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

С нетърпение чакам да дойде лятото и да се размажем по плажовете!

Град
    [На Метри От Земята]
    аз нямам нищо против
    Просто аз

Ако си от варна кажи ше дойда за кораж

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    силистра
    вие си плямпатее ама на мене ше ми стане ако има момичета
    LoVe yAaa.....!

От Варна съм!