- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против ходенето по монокини?
и едно мъжко мнение:хубаво е да има цици на плажа ама не чак тъй брутално да ти се навират в лицетоПървоначално написано от Polita
![]()
![]()
За контакти...![]()
майка ми ходи без горнище и много ме е срам а за мен да не говорим
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
явно има какво да покажешПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
нямам нищо против нито ме е срам аз да се съблека .. просто не ми харесва // апък и до някаде съм против щото има доста възрастни жени с някакви увиснали кожи и на сичкото отгоре ги искарали и отвънка тва е доста гнусно и малките деца да гледат хаха
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
така че извода е ... жени ходете голи докато сте млади , пък като увисните се скрийтеПървоначално написано от sunshinee1936
![]()
Не съм против.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм строго против. Показвайки ми ги само на мен, гаджето ми показва, че съм специален. Един от многото, но значими начини. Не й липсва мъжко внимание, пък да предостави прелестите си на погледа на половината плаж - не мерси. Пък и когато има разлика, ми е някак по-приятно и го намирам за по-привлекателно. Тва за нудисткия плаж не ти го препоръчвам, освен ако не искаш да се 'насладиш' на интересни бабешки и дядови гледки.. пък и да предоставиш своите на старите чекиджий![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Аз съм ЗАНе виждам нищо лошо в това
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Аз съм за.
Първоначално написано от Palpatin
It's too late...
Ам..и за и против.
За-мразя как ми остава бял буста..и особено лятото,когато съм с отворени дрехи е простооо
Против-кожата по гърдите е много нежна,особено тази на зърната x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мен не ме е срам да се съблека, обаче принципно съм против.
Кожата на гърдите е по-чувствителна и това не е място, на което искам да изгарям, а аз изгарям адски лесно дори и с лосион! Знам, че теоритично ако се мажа редовно и пр. няма да изгоря, ама все пак ме е страх.
А и приятелят ми няма да е възхитен от идеята...
sunshinee1936
// апък и до някаде съм против щото има доста възрастни жени с някакви увиснали кожи и на сичкото отгоре ги искарали и отвънка тва е доста гнусно и малките деца да гледат хаха
Мацка, ай да видим ти като докреташ до 70, с любимото гадже, ще ли да се криеш от него щот си гнусна и за кога си мислила да си теглиш куршума, та да не я докараш дотам?
Определено ЗА![]()
Аз също мисля, че няма нищо срамно в това. И както каза една колежка, в началото момичетата от компанията ми като си сваляха горнищата, на мен ми беше по-притеснено от тяхЕ, сега ни е по-спокойно, в такава ситуация се държим съвсем нормално
Ииии ето 1 причина за нови лафове и шегички
![]()
С две ръце "за"..Въпреки че не го практикувам дене ми се е отдала възможностт на плажаа
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
Тъй говориш ще видим дали тва лято ща скивам във варна на плажа по монокиниПървоначално написано от c0ci
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Тъ... като говорим за Варна на кой плаж ходите![]()
![]()
То на всеки има....едни дето викат "Топъл,млечен кукурууз"Първоначално написано от c0ci
![]()
МММ има и такива плажове дето трябва да се дават повече от левче за автобуса.... те там не идват хяхя![]()
Да живеят курвите.