.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Град
    Русе

Малко помощ :?

Преди няколко дни след като се събудих се чувствах много изморена ( след 12 часа сън ) болеше ме корема супер много беше ми лошо бях бледа ( и попринцип съм но много повече ) сърцето ми биеше като някаде около 100 удара за минута и усещах как бие така бях през целия ден ... родителите ми мислят че може да имам анемия възможно ли е нищо да ми няма (попринцип пуша ама не мисля че е от цигарите защото бях пушила само 2 - 3 цигари ) и мисля да си направя пълни кръвни изследвания ... какво може да ми има и има ли вероятност нищо да ми няма и преди ми е ставало така :/ как мислите ако смятате че темата е тъпа съжалявам просто съм малко притеснена ...
    drn drn ;DDDd

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Възможно е да имаш анемия.. Направи си кръвни изследвания и пиши после какво са ти открили.... Успех и дано не е сериозно..

.. и споко темата ти не е тъпа... нормално е да се притесняваш но не се шашкай

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си