- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без какво не можете в една връзка
По-информативни заглавия
модерирано от w0sh
доверие
Гласувах за Искреност. Макар че се двоумях между Искреност и Уважение, но когато един човек е искрен, всичко останало е резултат на тоя факт![]()
Искреност.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Искреност
Вафла..
Искреност...във всичко.
Да не говорим, че без изкреност няма как доверието да се изгради. Нещата са много свързани, като верига. Ако липсва един елемент, лошо...
Доверие.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Доверие.
Без всичките![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
уважение
Може би доверие, но те всички са свързани, затова не може точно да се каже![]()
Много странна анкета в действителност...
Аз лично гласувах за доверието, но и без другите неща не може в една връзка... Ще дам и примери:
- Ако няма доверие между двамата партньори, това означава, че не могат да разчитат един на друг, а това в една връзка е основата на нещата...
- При липсата на искреност също така няма да провърви връзката, тъй като всеки от партньорите ще задържа в себе си, това което го мъчи във всекидневието, за отношенията между тях и т.н. Простичко казано "лъжата" не води до нищо добро...![]()
- А без уважение за къде...?!?! Ако не уважаваме любимия човек, за какво въобще сме заедно?!?!![]()
- Сигурността я поставям на последно място... Всеки би искал всичко в живота му да е сигурно - работа, здраве, успехи, включително и любовта му към даден човек... Но както всичко в живота, така и любовта е много "несигурно" нещо... Днес го има, а утре вече може да го няма!И все пак, всеки иска да се чувства сигурен в една сериозна връзка, а това до голяма степен зависи от доверието между партньорите!
П.С. - Аз така ги виждам нещата, пък може и да греша... Всеки преценява за себе си все пак!![]()
Егати анкетата .. всичко това е необходимо във всяка една връзка,това са задължителните неща.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Всичко е необходимо. Иначе гласувах за "доверие"![]()
Трагедията е пълна...
Аз гласувах за "Доверие", защото съм адски недоверчива и никога няма да имам връзка с човек, на който му нямам довериеНо бих гласувала и за сигурност
Първоначално написано от LovelyGirl
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
аз се двоумях м/у доверие и уважение ама уважението надделя ..![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Тотално, странен разбор е направил авторът. Та те са взаимосвързани, даже от някои произхождат други..Първоначално написано от LovelyGirl
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
без пари. немаш ли пари - стари бабичкиой тигре
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от SoStarstruck
много правилно. Трудно е да се избира . Наистина доверието е адски важно но каква роля ще играе доверието ако няма уважение?! За какво ти е един човек ако не те уважа дори и да си имате супер голямото доверие няма смисъл. То нещата са много навързани.. За какво ти е доверие ако няма искренност?! и т.н.. ит.н...
А къде е секса ???![]()
Първоначално написано от kombarka
Тъкмо се очудих как никой не беще писал нещо за секса но ето...Първоначално написано от bibo
иначе п.т без всичко![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?