- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване
Става въпрос за обезкосмяване на подмишници и крака.Ако може да ми препорачате крем и уред за браснене. Благодаря предварително![]()
Аз лично за краката използвам епилатор а подмишмиците с бръсначка понеже с епилатора мн ме боли там. А вече ако искаш може и с депилатоар ама вече като отиваш да взимаш трябва да трсиш някакъв за чувствителна кожа.![]()
+ аз нищо не усещам там за сметка на триъгълника.Ох само като си помосля и ме заболява.Първоначално написано от heiress
Аз лично за краката и подмишниците използвам епилатор, без проблем с болката. С времето с всичко се свиква, от 3 год. го използвам.
Ако не ти се занимава с епилатора, ти препоръчвам да е кола маска, но да е при специалист, не се подлъгвай сама да си я правиш.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Аз също!Първоначално написано от heiress
естествено, за подмишниците не ти препоръчвам кола маска.![]()
Най-добре е там на лазерна епилация...
АмиПървоначално написано от Painfull
За краката ти препоръчвам кола-маска..Ако го правиш за пръв път - ще има лека болка..Но се свиква..
За подмишниците
Крем Депилатор
Самобръсначка..
Както казаха и с Епилатор може - но при мен има силна болка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А за подмишниците защо не кола маска? Не знаех, че не трябва, защо?
е,не,че не трябва, то ако не трябваше нямаше да предлагат тая опция по козметичните студияПървоначално написано от Shadowsogirl
просто болката е нечовешка![]()
а и погледни го от друга гледна точка...за да идеш на кола маска е желателно косъма да е достигнал поне 7 милиметра,а след кола маска една седмица нямаш косми,после се искат поне две седмици,за да достигнат желаната дължина,представи си 2 седмици с косми?
Да, това е ясно, че не може да ходиш две седмици с косми.![]()
Питах да не би да има някаква медицинска причина, понеже аз съм пробвала с кола маска и не ме болеше чак толкова много, в смисъл търпимо си беше. И мислех да редувам кола-бръснене, ама си викам да не е вредно, а-у.
а какъв е този Крем Депилатор какво представлява точно той да не би да не трябва самобръсначка за него
И ако може да препорачате някакъв крем за бръснене
П.П момче съм
Епилатор.Особено под мишниците задължително епилатор!![]()
съмнявам се да пробвам с епилаторзатова питам за някоя добра марка крем за бръснене и ако може да поясните какъв е тоя КРЕМ ДЕПИЛАТОР
Е стискай зъби малко .. не боли толкова нито с епилатора нито с кола маска ... аз и с двете съм пробвала и на краката и на мишниците ... зора е да се престрашиш.А иначе за колата,където казаха да се довериш само на добра козметичка,а не да пробваш сама - не съм напълно съгласна.Ок,по-добре е,но пък аз сама си се чистя и нямам никакви проблеми или каквото и да било.А,ако чак толкова много те е страх,отиди в някой козметичен магазин и попитай.Ще ти препоръчат все нещо добро .. по цените ще се ориентираш кое е по-добро.Въпреки,че с тея кремове няма разлика от това дали се бръснеш.![]()
абе момче съми пак не ми отговаряте на съществения въпрос можехте просто да препорачате някаква марка крем , но все пак благодаря
Вийт си вземи. Ако става въпрос за депилатоар де... А тва представлява един гаден крем, който при нанасяне ( на суха кожа) гори косъмчетата и след определен престой с въпросния крем го махаш с една шпатулка, която е в кутията.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
тази шпатулка дават ли я с Вийт или трябва да се закупи допълнително ?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
а те стават ли за момчета![]()
Първоначално написано от Painfull
Аз не знам някъде по кремовете да пише "САМО за ЖЕНИ", както и на самобръсначките да пише "САМО за МЪЖЕ"Кремът, за който питаш е равен на бръснене. Нанася се, изчаква се определено време (през това той гори тези косъмчета) и след това се минава с шпатулата и се измива.
Въпреки че си момче, може да отидеш на козметик, няма нищо лошо, стига да се престрашиш и да устискаш на болката.
![]()
Аз признавам само един метод:
Казва се Epiltech. Супер хубава кола маска, от която не боли!
Kun min
http://www.epiltech.bg/offersПървоначално написано от Shadowsogirl
Чети има различни размери, комплекти и намеления. Хубавото при нея е, че е удобна, от нея не боли изобщо, не остават червени петна или пъпчици и не са нужни лентички!
Kun min
Първоначално написано от DevilWish
Уляля
az naskoro polzvax krema strep intim no nesam mn dovolna ot nego nqkoi polzval li go e i dali e dovolen ot nego?![]()