- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде да пипаме
Момчета,къде да пипиме или как най-лесно се възбуждате?Мерси предварително.
т.7
krem4et0
мечтата ти
Специално аз най-много се възбуждам когато ме целуват по врата и корема после бавно надолу направоПървоначално написано от igrata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Пипни го на едно специално място няма как да не се възбуди ..![]()
Иначе при всяко момче си е индивидуално .. като сте заедно "разучи" къде и как му действат целувките ти и ще разбереш ..Тук и да питаш всеки ще ти каже нещо различно за него си, но никой няма как да знае какво му харесва на твоето момче (ако имаш такова)..
![]()
в гащите пипай ..Първоначално написано от igrata
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Няма нужда да спамиш но .... а по темата ами по моите изводи щот съм чел 100 такива теми ... най-много обичат целувки по врата,корема и лекооо слизане надолу нали сещаш се при патока ....Първоначално написано от t0d1t0
иии също ушетата ууууу Ушетатата ... много обичам там
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Специални места си имам.. Докоснат ли се нежно всичко става различно.. НО е тъпо да ги казвам..по-интересно е сам да ги намериш
Потърси ги
При всеки е различно
при мен лично гърба,врата и малко над колената баш на баджака направо полудявам![]()
Exorcism !
нямаше нужда да се лигавиш и да те смятам за тъп.Първоначално написано от playboyche
Иначе по темата - Зависи от момчето. Едни харесват едно,а други друго.
Станислава
къде най много..патката...иначе зависи от настроението може момичето да те хване или гали по крака и да не се възбудиш пък ако ти сай домушкало смятай са за готов![]()
![]()
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Първоначално написано от NiksSsSs
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Макар, че въпросът ми е малко... необичаен, ще коментирам. Освен всичко казано до тук, старайте се убийствено дълго да пипате около тази част, която се предполага, че най-много иска да пипнете. На милиметър от нея, но не и там. 5-10 минути, докато не ви хване ръката, за да я сложи там или да започне да иска на глас. Изобщо, момичета, придържайте се към правилото, че очакването е половината от удоволствието и го прилагайте във всичко. Прекалено бързото задоволяване на очакванията прави връзката прекалено рутинна. Дори и когато вече го пипате, примерно, а виждате, че му остава още малко до края, една реплика от типа "почивчица" и отдръпване на ръката за 20-секунди, действа просто подлудяващо. После все повече го иска, защото сигурното се е отдалечило малко.
Бъркай в гащите пък квото стане![]()
Просто аз
под мишниците.. или по петите.. ама с език, иначе не става![]()
![]()
Първоначално написано от igrata
в ушите
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
аз буквално превартам като ме цункат по вратлето,но тогава превартам,направо настрахвам целия.
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък се кефя на леки дерюги...най-вече по гърба....пълна лудница![]()
Първоначално написано от playboyche
+1
Just Do It..
между кракатааа ..![]()
![]()
за пакета хахахаха![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!