- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- червило :)
Здр момичета бих те ли ми казали каква марка и номер е това червило -момичето не ми отговаря.Благодаря Ви предварително мн ми е спешно !!!! http://www.teenproblem.net/teenid/stoney
Ти като не знаеш марката какъв номер?Излез по магазините и разгледай , все някоя марка ще го имат..А и не ти препоръчвам да излизаш така.Клоунско е.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
фотошоп е.момичето е гадже на мой близък приятел,досега никога не съм я виждала с такова червило..
Май наистина е фотошоп, виж по отблизо. Иначе Голден роуз имаха, но нз цвета.
Иначе наистина не е хубаво като цвят... смешно е. Избери някое по неутрално...
И аз мисля , че е Photoshop !
Ако не е .. погледни на Golden Rose и на Avon. Или разгледай в някой магазин .. видове много!![]()
Прави сте, че е с фотошопМалко си личи, но само като се загледаш. Ии бих посаветвала авторката на темата на не си купува такова, освен ако не е с много светла кожа.. иначе е грозно
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Почти всички марки червила предлагат такива нюанси![]()
аз имам подобно и е на vollare 44 номер е , много хубаво стой ако си нанеш отдолу безцветен гланц и след това червилото , и ако не си с прекалено тъмна кожа ..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
незнам ква е снимката ама аз имам такова червило почти същото.Ползвам Golden Rose номер 99 . мисля че нещо такова търсиш.
http://lh5.ggpht.com/_JqGBGwoxoCk/Sl...2/100_0660.jpg нещо подобно на тва червило от дясно на ляво първото което е като телесен цвят само че по тъмно е моето и не е скъпо.
Благодаря ви на всички !!!!!!!!
благодаря тиПървоначално написано от anonimchetou
)))
няма защо надявам се да съм помогнала.Първоначално написано от ppoolliitto
Golden Rose номер 100 е такова
Golden Rose номер 98 също е подобно![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
golden rose номер 100 аз ползвах такова даже още го имам
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от POLLINA
абе тея Golden Rose на каква цена са,че ми е интересно се забравям да проверя![]()
около 3 са![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...