- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вашата религия
Сектант.![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от SolusChristus
![]()
евангелистка или както е известно "протестантка"![]()
![]()
![]()
Християнин с тълкувания, близки до източноправославните и протестантските, и доста различни от католическите.
Мисля да направя 95 тезиса, и да започна мое течение в християнството![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
сатанизъм с елемент на паганизъм. объркана работа...![]()
Nomen mihi Legio est, quie multi sumus
Кръстена съм в Протестантска църква, но не съм особено силно вярваща. И все пак Протестантството най-много ми допада като дял от Християнството, защото е най-разумно ако изобщо една религия може да е разумна.
Атеистка![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Атеист...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Заглавието на темата е "Каква е вашата религия"... отговор като "Атеист" не би трябвало да е в анкетата, както и се смята за спам от страна на потребителите о.0
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Като искат да назовават атеизма като религия, нека го правят.Първоначално написано от Naman07
![]()
me2Първоначално написано от reini334422
![]()
Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!
''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16
езичество/уика
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Много ми е интересно как човек определя към коя религия е, като по-голямата част познават няколко основни такива. За мен религията е това що носи покой в мен, още не съм го открил. А тези, които тръбят от коя религия са, те са просто плод на безхаберие и невежество, огромна част от така наречените вярваще наследяват религията си, но дали я познават, дали това е тяхната религия? Това да казваш че си от една религия и да не я познаваш из основи, е чиста проба шарлатания.
+1Първоначално написано от Samael
и позьорщина^^![]()
относното мнението на Самаел мога да кажа че е от части прав. е аз не съм наследил религията си избрал съм я и съм изчел достатъчно литература по темата пък не знам може да съм поза![]()
Nomen mihi Legio est, quie multi sumus
КатегоРичен Атеист !!
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Бог е много удобнo извинение за хора без воля!
Атеистка ;]]
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
++++++++ АТЕИСТПървоначално написано от it_ends_tonight_
![]()
Твърд Сатанист. (дано поне някой прави разлика между Сатанизъм и Дяволопоклонничество).. Да вярваш не само в Бог, но и в Буда, Аллах и всякакви други е меко казано ... жалко извинение за безхарактерност..Странно как много хора оправдават неуспехите си с Бог..Пълно ограничение![]()
Като цяло Атеиството не е религия.Атеисти са тези, не който нямат религия, а тези които не вярват в Бог![]()