.

Виж резултатите на анкетата: Вие сте ?

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Други

7 8,97%
  • Християни

38 48,72%
  • Мюсюлмани

8 10,26%
  • Сатанисти

4 5,13%
  • Атеисти

19 24,36%
  • Сектанти

2 2,56%
  • Юдаисти

0 0%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от Vortexa
    Твърд Сатанист. (дано поне някой прави разлика между Сатанизъм и Дяволопоклонничество)
    Едни и същи идеи, но облечени в различни думи. Музикалният ти вкус те оправда, но стига да не вярваш в самите идеали.
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=170569

Мега фен Аватара на ZipFail
    ..Странно как много хора оправдават неуспехите си с Бог..Пълно ограничение
    Признавай силата на магията, ако си я използвал успешно, за да постигнеш желанията си.Ако отричаш силата на магията, след като успешно си заложил за нея, ще загубиш всичко, което си получил.

7мото сатанинско правило...

Град
    в облаците ^^
    Православна хрстиянка разбира се! ... и наистина вярвам в това, че има Бог. Не съм от оня тип хора дето вярват само кагато са затънали (пфф и ми са пишат вярващи ... позиори мн мразя такива)..... "Бог е много удобнo извинение за хора без воля! " точно обратното аз съм човек с мн воля, а и Бог не ми е извинение за неуспехите ... така че... PeAcE

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    нямам религия

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от nana26
    Православна хрстиянка разбира се! ... и наистина вярвам в това, че има Бог. Не съм от оня тип хора дето вярват само кагато са затънали (пфф и ми са пишат вярващи ... позиори мн мразя такива)..... "Бог е много удобнo извинение за хора без воля! " точно обратното аз съм човек с мн воля, а и Бог не ми е извинение за неуспехите ... така че... PeAcE
    Само така си мислиш

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
    Само така си мислиш
    Пхахахахахах. Тръгнала да подлага вярата на християнка под съмнение. Много ме дразнят такива, вярващите знаят, че съществува Бог, пък те тръгнали да им казват, че е лъжа.
    "Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!". Убедителността ми разбива всички атеисти с поглед
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Защо няма езичество с анкетата
    Войни на Тангра

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Само така си мислиш
    Пхахахахахах. Тръгнала да подлага вярата на християнка под съмнение. Много ме дразнят такива, вярващите знаят, че съществува Бог, пък те тръгнали да им казват, че е лъжа.
    "Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!". Убедителността ми разбива всички атеисти с поглед
    Погледни другите теми по които съм писал,че не ми се пише на ново,защото навярно няма да си направиш малкия труд да прочетеш(сигурно си от тези които-мразим да четем)

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Само така си мислиш
    Погледни другите теми по които съм писал,че не ми се пише на ново,защото навярно няма да си направиш малкия труд да прочетеш(сигурно си от тези които-мразим да четем)
    Няма да си направя труда, защото дори и да отговоря на всичките ви въпроси, това няма да има никаква полза, от далеч си личи, че и Бог буквално да се появи пред лицето ви, няма да повярвате ами ще търсите научно обяснение, написах вече, че ако някой иска да чуе личното ми мнение да ми прати съобщение (много запетай станаха, че и рима има)
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Няма религия по-висша от Истината.

Цитирай Първоначално написано от betterman
    А самата истина е?
    Питам?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    А самата истина е?
    Питам?
    Има си достатъчно литература за тва

А самата истина е?
    Питам?
    Ами хвърли малко светлина по въпроса, не се прави на толкова вездесъщ. И аз мога да се направя на всезнайко и да кажа кое е истина и кое не, но се въздържам. Насочи ни към правилната литература например... Открива ти се възможност да просветлиш толкова много хора, а я пропускаш...

А самата истина е?
    Питам?
    Ами хвърли малко светлина по въпроса, не се прави на толкова вездесъщ. И аз мога да се направя на всезнайко и да кажа кое е истина и кое не, но се въздържам. Насочи ни към правилната литература например... Открива ти се възможност да просветлиш толкова много хора, а я пропускаш...
    Достатъчно е да прочетеш книгите на Елена Блаватска и Елена Рьорих за да разбереш

Град
    София
    Изтоноправославен християнин
    I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Въпреки че съм кръстен, аз изповядвам родноверие, т.е почитам старите славянски богове.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Въпреки че съм кръстен, аз изповядвам родноверие, т.е почитам старите славянски богове.
    Перун, Волос? Такива ли? Те не искаха ли некви жертвоприношения бе?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Перун, Волос? Такива ли? Те не искаха ли некви жертвоприношения бе?
    Същите, за които спомена и още други. За разлика от някогашните славяни, ние вече не извършваме жертвоприношения. В момента те са просто символични. Например, за да има мир на Перун трябва да му се принесе в жертва човек, сега ние няма да убие някого и да лежиме по затворите, просто се избира един на който просто се прокарва съмсем леко ножът през дланта или гърдите, колкото да се появи малко кръв.

Град
    в облаците ^^
    Цитирай Първоначално написано от T72
    Изтоноправославен християнин
    =D> =D> =D>

Атеист.. !

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Атеистка
    +1
    По-долу казаха:
    Напълно съгласна!
    The Devil Fucks like God makes Love.

Цитирай Първоначално написано от casey
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Атеистка
    +1
    По-долу казаха:
    Напълно съгласна!
    Е ок, истината за теб може да е съвсем различна от истината за мен, каква е твоята?
    Хистиянка съм, с разбирания близки до протестантските
    "Стоя на пръсти... накрая на света"

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    А самата истина е?
    Питам?
    Истината за всеки един е различна. За мен "истина" и "успех" за две еквивалентни категории. Така е в религията, така е в науката, така е във всяка една сфера на живота. Една научна формула и теория е валидна и вярна до момента, в който се окаже, че даден научен процес протича в противоречие на тази теория, т.е. докато тя ни дава успех, тя е истина.

Както казах, същото е в религията. Ако за даден човек християнството му помага да успява в живота; ако му помогне в даден труден психологически момент; ако на пияницата/крадеца/убиеца/наркомана му помогне да преосмисли поведението и ценностите си и го спаси - то тогава в християнството е истината. Ако други ценности му помагат да успява в живота - те са реалната истина. И обратно, ако му пречат на развитието - те са лъжата, в която той вярва и която той следва. Строго индивидуално е.

А аз се възприемем като наследствен православен християнин, т.е. не съм вярващ, но уважавам произхода си и религията си. Смятам, че в даден момент тя е помогнала много на българския народ и трябва да се уважава.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    ..Странно как много хора оправдават неуспехите си с Бог..Пълно ограничение
    Признавай силата на магията, ако си я използвал успешно, за да постигнеш желанията си.Ако отричаш силата на магията, след като успешно си заложил за нея, ще загубиш всичко, което си получил.

7мото сатанинско правило...
    w0o0o0w.
    Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!

''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Чудя се защо някой хора ги е срам от религията си.Примерно има отговори мисюлманин в анкетата, но не й в темата. . За какво гласувате тогава?
    Аз също гласувах за мюсюлманка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си