- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С НЕЯ ИЛИ БЕЗ НЕЯ ?
Значи питането ми е такова.... Да продължа ли да се боря за нея или просто да я забравя и да си продължа напред.. Става дума за бившата , казах й че я обичам още и че бих искал да съм с нея , тя също ми го каза , но най - тъпото е че тя ИСКА други момчета...Примерно ония ден ми казваше как искала да ходи с някво момче ... Smile Ако може да помогнете какво да правя ? Благодаря предварително Smile
Как така иска други момчета продължи напред!![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Без нея.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Млади сте.Явно не е готова за сериозна връзка![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Щом иска 'други момчета' не и се връзвай и си намери някоя друга да обичаш.. не си заслужава
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Казала ти е, че иска да е с тебе, но иска и други момчета![]()
Без нея.. /sad/...
Трагедията е пълна...
аз след момиче и рейс не тичам(ако не е 10следващият е след 5 мин
![]()
Exorcism !
ясно е 4е не държи толкова на теб...Остави я не се занимаваи пове4е
Не че не държи толкова на теб - изобщо не й пука.......това, което се опитва е да си остави резервна вратичка към теб. По принцип всяка личност е уникална, обаче знай има много риба в морето. Не само си намери друга, но и игнорирай тази....Първоначално написано от ivcheto0o
Определено БЕЗ НЕЯ.Как може да те обича,пък да иска други момчета..Махни я..
Намери си едно момиче,която да те обича "истински"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Taka eПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Да - без нея ще ти е много по-добре! Може в момента да не смяташ така, но след време ще го проумееш!![]()
Първоначално написано от Korrnyy