ето как мисля аз по темата
смисъл има в всичко живота не прави изключение. за всеки смисъла на живота е различен намира го в различни неща , било то в любим човек или нещо любимо което обичаме да правиме и го правиме с желание.
като цяло се натрупва опит от живота нима тва е безсмислено, както казват и хората преди мен, натрупваме опит... и нима опита е безсмислен...вървиме напред и постигаме нещо та след тва някои може да се захване от там където сме свършили та ето че това което сме правили ще бъде довършено , може би не така както сме искали но ще се развие. и като цяло сам по себе си живота на 1 индивид няма смисъл, но когато към този жиовот се намеси живота на 2-ри 3-ти индивид почва да придобива смисъл и колкото повече се добавя топлко повече се усмисля, не говора само за хората...а за всичко живо като цяло .. един идиотски пример за които се сещам е ''живота на маймуната би бил ако не безсмислен то по малко смислен без живота на дърветата''
- макар че и аз не намирам смисъла в тва да се катериш по дърветата .... то кат се замисля и шебека не намира смисъл да трака по клавиатурата xD...
да ще спра до тук че почвам да губя смисленото в тва което пиша