ето как мисля аз по темата
смисъл има в всичко живота не прави изключение. за всеки смисъла на живота е различен намира го в различни неща , било то в любим човек или нещо любимо което обичаме да правиме и го правиме с желание.
като цяло се натрупва опит от живота нима тва е безсмислено, както казват и хората преди мен, натрупваме опит... и нима опита е безсмислен...вървиме напред и постигаме нещо та след тва някои може да се захване от там където сме свършили та ето че това което сме правили ще бъде довършено , може би не така както сме искали но ще се развие. и като цяло сам по себе си живота на 1 индивид няма смисъл, но когато към този жиовот се намеси живота на 2-ри 3-ти индивид почва да придобива смисъл и колкото повече се добавя топлко повече се усмисля, не говора само за хората...а за всичко живо като цяло .. един идиотски пример за които се сещам е ''живота на маймуната би бил ако не безсмислен то по малко смислен без живота на дърветата''
- макар че и аз не намирам смисъла в тва да се катериш по дърветата .... то кат се замисля и шебека не намира смисъл да трака по клавиатурата xD...
да ще спра до тук че почвам да губя смисленото в тва което пиша
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...