- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имат ли значение
Имат ли значение годините примерно тя е на 30 а той е на 25 или тя е на 20 той е на 19, или обратното.![]()
ПП: Това са пройзволни числа![]()
![]()
![]()
за всеки е различно,но за мен да
еми да според мен имат зна4ение годините.Тази новата мода моми4ета на 14 години да ходят с 30 годишни ми е смешно...
Имат значение до едно време.
Интелектуалното и психическо развитие на човек зависи от годините, до към 19-тата годишнина. След това всичко си зависи от индивидуалните усилия
зависи не толкова от това каква им е разликата, а на колко са ..![]()
Ако тя е на 15 ти на 20 - имат значение. Ако тя е на 20, а ти на 25 е много по-приемливо.
Тук става въпрос за момиче с една година по-голямо от теб? Имаш шанс... при това огромен.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ne za men.Stom ima lubov,drugoto e bez zna4enie.![]()
мечтата ти
за мен почти ... почти няма значение стига да не е банално,нали .. напр. 30 годишна с 15 годишен ... аз когато бях на 14 бях ходил един месец с една която беше на 16![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
За разлика в 1 година няма проблеми.. Или аз поне не виждам.Но за повече години мисля че вече си е проблем е така 7+
15 да излиза с 23 прим..
Зависи на колко са и колко голяма е разликата..
Например:
15 годишно момиче,да ходи с 30 годишен..Просто си е...
Например
15 годишно момиче,да ходи с 16-17-18 годишен си е по-нормално..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм. Само да добавя, че винаги има изключения!Първоначално написано от w0sh
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
според мен няма <3
аз се запознах с приятелят ми когато бях на 16 и имаме 6 години разлика. сега вече съм на 19 и отгоретой на 25
още сме заедно не мисля че годините някога са ми били проблем.
нали уж бяха произволни числатаПървоначално написано от BaHkATaA
![]()
За контакти...![]()
Да ... ама .. просто исках да знамПървоначално написано от EmiKodaTiKaja
![]()
не сиа сериозно 1 година не е чак толкова много и аз съм си падал по една година и нещо по-голяма тъй че споко и дано стане работатаПървоначално написано от BaHkATaA
![]()
За контакти...![]()
Ееми да се надяваме .... амаа май са надежди-говеждиПървоначално написано от EmiKodaTiKaja
![]()
![]()