- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от дънките...
моят проблем е,че когато нося дънки,които са по мен,дори и малко по-широки мн ме сърбят краката..имам мн дънки, нося само 2-3 чифта,просто защото др като ги обуя и ме сърбят мн краката и нз от какво така![]()
![]()
ако някой има подобен проблем или знае нещо по въпроса, моля да помогне
![]()
![]()
![]()
разни хора, разни идеали...
ама не са некви ефтини боклуци, е не са и скъпи де,нормално.. но тва ми е от 1 година този проблем и нз какво да правя
носи от тънките чоропагащници ..
явно нещо дънковия плат ти дразни кожата нз .. някакъв лосион ? няма ли да помогне![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Може да са ти и леко тесни, и затова да те сърби..
Зимата примерно носи чорпогащници, а може и някой клин отдолу, хем ще ти е по-топло.
оооо с чорапогащник апсурт-мн ме сърби и от чорапогащник
ох нз щом от чорапогащника те сърби ....![]()
а от клина сърби ли те ??![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Toва е определено алергия и/или непоносимост към материята![]()
дам,а може да пробва да смени праха за пране или да слага в по-малки дози прахПървоначално написано от DevilWish
A да и това може ,забравихПървоначално написано от cherinka
Най-добрата ми приятелка имаше същият проблем и то с бельото.Сещате се ,че гениталиите са най-нежното място и точно от смяна на праха за пране имаше алергия. .
Така че може и от това
![]()
ама не е от праха за пране,защото както перем едните така перем и др дънки, а само от определени ме сърби-и с някой блузи е така..
Краката бръснеш ли си ?
Sve sto je srcu drago daleko je..
ми щом е само при определен модел явно е няква алергия към материята на дънките. няма от какво друго да е според мен
бръсна ги,но надолу-нагоре само лятото
Е,ти не си ли й казала, че бельо се пере на ръка със сапун????????????Първоначално написано от DevilWish
Може да е от бръсненето. И при мен понякога така се получава..![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
На мен ми се е случвало само при едни дънки, които не искам да ги гледам повече. Всичко е до материята!
И аз имам понякога такъв проблем ... просто кожата ти е по чувствителна..
Накисни си тези дънки преди пране в омекотител .. и след къпане ползвай мляко за тяло![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
ще пробвом с омекотител да ги накисна,както казваш..дано помогнеБлагодаря на вс
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от zoreto
++![]()
Надявам се да ти помогнеаз така правя.. и действа ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И мен ме сърби страшно много от чорапогащникаПървоначално написано от malkazlatna
, но от дънки - не. Пробвай с хидратираш лосион срещи дразнения. Лосионът на Гарниер в бяла опаковка (бутилка или кам както и да се казва
) е за раздразнена кожа, може да ти помогне
. >> http://www.nisea-bg.com/images/items/3049.jpg Надяам се да съм от полза : ).