- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ
Здравейте!Вчера беше Свети Валентин.Всичко беше идеално.Бях се подготвил 3 седмици по рано.Чаках с нетърпение празника за да подаря 101 червени рози на моята първа любов.Купих и шоколадови бонбони-Милка..шоколад с цели лешници-Милка,Шоколадова торта-Листо ии едно плюшено сърце.Беше много романтично.Настана 14ти... събудих се щастлив и отидох до блока,в който живее момичето ми.Нямам и номера за това звъннах на звънеца.Тя погледна през терасата,видя ме със сичките подаръц иии всичко,което направи беше да ми излеее една кофа със студена водаОказа се,че тя не ме познавала и си мислила,че е следя..а аз толкова много я харесвам.Мисля,че я обичам
Петя си мислила,че сам някакъв преследвач...а аз просто исках да я опозная...дори и тя да не ме познава.. не знам какво да правя...сега тя ме мрази..казала и на родителите си за мен ии не ме допускат до нея
не знам какво да правя..сега ям сичкото сладко,което беше за нея и си мисля как да я спечеля...тя е толкова красиваа
![]()
ибахти тъпата тема хем грешен раздел хем смотана и зле измислена...![]()
![]()
За контакти...![]()
Напоследък обичате да взимате мотиви от " Ромео и Жулиета" . . и подобните му . .![]()
I don`t care .. ;] ..
^
Да, ама нещо не могат да се сравняват с Шекспир.
поне да беше малко по реалистично измисленото..
УОУ .Първоначално написано от justbe777
Пич ,едната епо 6-7 лева !
Луд ли си ?
Най-вероятно ебавка ,нали ?![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еее къде търсиш Шескпир . .Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
![]()
![]()
Ако темата не е шега,не разбирам какво си о4аквал
![]()
Спри да гледаш толкоз филми
![]()
кви филми той е като оня от рекламата с вафлите дет вика високо високоооооооооооооооооооо оооооПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
що не бутнеш една анкета - "Вярвате ли ми?" не бе ноу шит , с кво си се друсал![]()