- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
Здравейте,имам проблем ... от скоро започнах да излизам в една дикотека и там забелязах Джулиано от орк "Кристали" . Сваляхме се една вечер и от тогава започнах да се влюбвам в него...притеснява ме факта,че е циганин..от него мога да получа само секс.моля ви кажeте ми какво да правя![]()
++Първоначално написано от xXTOXiCXx
сега серозно
![]()
Джулиано.... Пак че не е като една друга - казва се Бойлер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво си правите ташак бе - момичето ви моли за съвет. Няма значение какъв е, ако наистина имаш истински чувства към него, нищо не ти пречи да си с него. Любовта няма граници. Но преди това, го опознай хубаво, бъди сигурна че те заслужава, защото който, каквото да ми говори циганина си е циганин, винаги ще гледа само на него да му е кеф
Не желая да участвам в расистки и други подобни дебати. Но пак от личен опит мога да ти ГАРАНТИРАМ, че различните националности имат различни традиции и навици и изобщо не е просто да се занимаваш с човек от друга националност-без значение каква. По-трудно е, отколкото изглежда! Както и сама казваш, не можеш да разчиташ на нищо повече от секс. Личното ми мнение е да се откажеш, преди да е станало късно!
Гледай да не те обере или да те продаде да проституираш
Брато за каква култура ми лафиш/ Пича е български циганин - следователно следва обичаите и културата на българите. Той не е друга националност...както има цигани руснаци, така има и цигани българи. Това с националностите е супер тъпо, звучи като оправдание. И едва ли не ти стигаш до извода, че ако бъдеш с човек с други обичаи, вяри, религии и култура, то ще е само заради секса - ето това е расистки дебат, а по нагоре беше написал, че не искаш да участваш в подобен.Първоначално написано от Emilen
П.С; Извинявам се, че припинателните ми знаци липсват, или просто са заместени с черти, но шифта не ми работи
Вие сте бахти идиотите .. момичето ви моли вие се подигравате ... идиоти
та по темата ... ако той наистина може да ти предложи само секс ... наистина ще трябва да се примириш и да си намериш някой друг
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Вие сте бахти идиотите .. момичето ви моли вие се подигравате ... идиоти
та по темата ... ако той наистина може да ти предложи само секс ... наистина ще трябва да се примириш и да си намериш
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
нали знаеш любовта е сляпа , колкото и да ми е гнусно да го напиша в тоя случай![]()
+1Първоначално написано от hopekiller
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Иска само секс, защото е циганин, защото е от някакъв оркестър, или защото му е такъв характера?
Да го махаш резака мръсен
Ужас вие луди ли сте?!?!?Как така с циганин? Много да ме извинявате, но що за българи сте вие? Ходете си с българи като вас, а не с турци, араби и всякви подобни нечистоплътници...Колко войни са се водили, за да се запази всичко българско и родно, а вие сега пращате всичко по дяволите! Отвратително....!
Мислиш ли, че с ненормалните си фантазии няма да навредиш на по-малките? Само да те хване баща ти какви простотии пишеш и да ти издърпа ушите...Първоначално написано от bebety2
Не съм расистка към нито една националност ... с изключение на опоменатата... виж живея в квртал (чисто български) но граничен с цигански и през цялото ми детство и до ден днешен няма почти вечер която да не приключва с отврателни бягания и криенета от някви тъпимангали... немога да слгам хората под общ знаменател но през целия ми жовот от циганин не съм чула добра дума и не съм видяла свястна постъпка.. и само това ми дава правоо дори дасе влюба в подобен индивид (Боже опази!)да не продължа с него.. ето ти и причина да не се размотаваш с мангала..намери си всичко друго но не и циганин..се пак тва е народ без държава...всепризнати паразити на обществото!
![]()
![]()
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Няма български цигани, руски цигани, турски цигани, гръцки цигани, испански цигани, германски цигани, има ЦИГАНИ. Мангалите са най-гнусното, проклето, неблагодарно, неграмотно, нечистоплътно, малоумно племе.Първоначално написано от hopekiller
По темата - Авторке, според мен, ти си зле. Незнам въобще с какъв акъл, си се ... занимавала по някакъв начин с мангал. Незнам как си му докоснала ръката, за да се запознаете...не искам да си представям, че си го целувала примерно. Тва е ужасно.
Верно е, че има чистоплътн цигани (до колкото е възможно да се каже), но те си остават с цигански манталитет. Единственото, което искат е на тях да им е добре.
Ти си ебаси гнусната. Джулиано, от орк. Кристали ехеее заби знаменитост, ЕВАЛА :Д
Let the psycho plays with you...
Ужасс,а как по точно хлътна по него ?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
ТИ СИ АДСКИ ЗЛЕ... Много писано и нищо съществено. Това, че ти си смотана расистка е друг въпрос. Да и аз мразя гадните мангали, които само мислят какво да откраднат. Но това не значи, че абсолютно 100% са такива, и сред тях има добри хора ! Недей да говориш глупости щото се излагаш и то многоПървоначално написано от Dopeass
И представи си ДА има български, румънски, френски и каквито още искаш цигани... Щото те не са с една и съща националност. А националност Циганин ВСЕ ОЩЕ НЯМА ....
Ще се абстрахирам от изписаното до тук и ще ти кажа какво мисля - ти сама каза,че той не иска нищо повече от секс. Разбирам,че ти е интересно да флиртуваш, да се учиш как се получават нещата,но това не е най-подходящият начин за целта,според мен. Ти трябва да прецениш. Успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Секс и някоя друга болест заради нечистоплътността им..Първоначално написано от bebety2
Не за първи път ще попитам .. нима се свършиха българските ни момчета та се лепите на всичко останало?
![]()
И все пак .. другото е, че иска само секс .. тогава какъв е смисъла??![]()