- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
FromAutumToAshes - ако това на ава си ти...помисли пак кой е смотан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Другото, което е .. пише се AutumN !
Третото което е, може да няма националност ЦИГАНИН, но ЦИГАНИТЕ са еднакви, независимо на територията на коя страна живеят и мизерстват.
Съжалявам ако съм те обидила с нападките си към циганите, но тва е реалността.
П.с. НЕ съм расистка. Ти ако беше малко по....как да кажа..хайде УМЕН, щеше да знаеш от елементарна култура, че расист е човек, който ненавижда всички, които не са от неговата раса. Има голяма разлика между расист и човек, който мрази шибаните мангали, които чакат всичко на готово и само рушат това, което им се дава. На всичкото от горе пак са недоволни.
Това е. Мангал ли е Джулиано...МАНГАЛ Е.
Let the psycho plays with you...
Много си ми смешна, но много......Ето продължавам да се смея......много си ми смешна - чакай, че се получи тафтология. И все пак много си ми смешна. Познаваш ли друг циганин, освен българския циганин/ Или и български цигани не познаваш, просто градиш някакви некомпетентни мнения, върху това което си чувал/а от някакви хейтъри. Аз познавам и мога да кажа, че има и изключително тродолюбиви, грамотни и чистоплътни цигани. Ето ти прост пример; Циганин, българин, от семейство с изключително нисък социален статус, с много труд и желание успява да закупи инструмент и книги, за да учи музика. Сега човека има нон - стоп концерти в Австрия, защото е заминал преди няколко години и е доста популярен, сред това общество.Първоначално написано от Dopeass
Но нищо ти продължавай да плюеш. Сигурно и по евреите ще започнеш да плюеш. И по негрите...давай, това не говори добро за теб. Това ми подсказва само, че си от хората без собствено мнение, които се влияят от мненията на хора които искат да блестят с величие, да са единствени.
Някога когато ние сме ги защитили от газовите камери, сме намерили нещо положително в тях, но с тази разлика, че тогава сме имали здрава държава. Отговорна власт. Сега всичко е различно - та то дори и българите се превръщаме в изроди.
И още нещо, повече не си пускай ютията върху главата. Казвам го, защото казваш, че е нечистоплътен, но то трябва да има някакво движение на сивото вещество, за да се замислиш, че пича е в сравнително популярен оркестър, следователно има доста пари за сапун, който не е добит по антихуманен път.
Ако искаш само секс, бъди с него. А да и с това "почвам да се влюбвам"Надали ...
![]()
Първоначално написано от Dopeass
1во да аз съм на снимката( за разлика от теб не ме е срам да си покажа лицето пред хората) и какво от това ? смятай колко си зле... Ти хората явно ги определяш по външния вид, което е доста жалко...
2ро Много добре знам как се пишеНо няма смисъл да ти обяснявам защо съм го написал така, както и да е поредната просотия и офф топик в коментара ти
3то Напълно съм съгласен с Hopekiller познаваш ли цигани, цигани които жевеят извън територията на България, че вадиш такива заключения? Това, че ти живееш в някакъв друг свят с изкривени разбирания не значи, че това е реалността и моля те не ме вкарвай в него
Че защо да се обиждам? Това просто показва колко си... Айде няма да го казвам
И отг на П.С.-то ти ... Омразата към дадена раса пак е вид частичен расизъм не знам кой е умният и кой тъпия... Но с малката разлика, че поне аз не се пиша за такъв (:
За жалост ти си по-зле и от някой цигани. Типичния пример си в каква държава живеем (: 15 годишна пикла (нищо лично просто не ти давам повече) да ми чете морал *facepalm* ...
И напълно подкрепям Hopekiller
Peace \\//
Peace broПървоначално написано от FromAutumToAshes
[b] Я пак? Вярваш ли си, че не си расистка?Първоначално написано от Dopeass
Излез от квартала за ден-два.Първоначално написано от egois74e
Ти си б-ъ-л-г-а-р-к-а, живееш в България, нали? Тогава се научи да пишеш правилно на родния си език.
Глупаво. На 14 си - вземи прочети малко това-онова и пак напиши нещо тук.Първоначално написано от graphicflower
[b] По-малоумно нещо от обобщаването - няма.
Мнозинството от роми са нечистоплътни, крадат, изнасилват, мързелуват - да. А останалите? Ромите, които искат да работят, които се поддържат и които са част от обществото са достатъчни, за да може да се потвърди, че не всички са боклуци.
С какво българите сме по-различни от тях? Можи бе само с едната, вечно коментирана от вас, ч-и-с-т-о-п-л-ъ-т-н-о-с-т. (И ако мислите, че всеки българин я притежава, дълбоко се лъжете).
Огледайте се.
Циганите оставяли мизерия и боклуци зад себе си. А българите, те не го ли правят? Правят го.
Българите не крадат ли? Крадат. Защо?
Алчност.
Циганите крадат ли? Крадат. Защо?
Самосъхранение.
Защо циганите са такива? Някога опитвали ли сте се да си отговорите на този въпрос?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Още нещо сърцето и разума на един човек, го правят такъв. Та мисълта ми е, послушай сърцето си, но не забравяй да разсъждаваш трезво.
е-в-а-л-аПървоначално написано от onestar
Не защитавам никого - попринцип съм патриот, обичам си народа, историята и националното съзнание и обичаи. Но смятам, че трябва да има някаква справедливост.Първоначално написано от graphicflower
Това, че преди няколко века сме били под иго, не значи, че съвременните турци имат вина.
Първо; Всеки заслужава втори шанс
Второ; Мога да ти кажа, че турците не са горди с това, което са направили предците. Едно момиче, туркиня, което дори никога не е стъпвало в България и никога не е имала пряко отношение със страната ни, ми разказа, че педвековното робство е описано супер накратко в учебниците им - какъв е извода - те не се хвалят с това, напротив, те знаят, че са постъпили като животни. Говорих с нея и за събития като Баташкото клане, потушаванията на възстанията и много, много други и тя ми каза, че това било ужасно и за пръв път чува такова нещо от мен.
Трето; Турците вярват и държат на обичаите си и културата, за разлика от болшинството в България. Прост пример; http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=12299 , а там едно 80 процента го правят, чак след първата си брачна нощ, другите 10 го правят, заради причината поради която циганите крадът и останалите, просто защото разсъждават, като повечето в тази тема. Не ги подкрепям напълно. Смисъл нищо лошо няма в тинейджърския секс, както някои твърдят - живота е един, но не да се плющяли от по 13 години с 50 ''батковци'' огънати като ламарина от стероиди.
Четвърто; Сигурен съм, че поне веднъж през живота си си яла дюнер, а повечето дюнери ги правят араби - бон апети за следващия път.
Стига със тези скапани предрасъдъци, какво, като е циганин? Ако си влюбена в него, а не просто увлечена, бори се за него. Музикантите са отвеяни, та даже странни, но когато обичат го правят със сърце. Изобщо това, че е различен от теб да не те спира, всички ме еднакви. Просто имаме различно възпитание. А за тези, които гие гнус от цигани или негри, просто да се замислят, откъде сме произлязли, д ане говорим за Балканите, където един човек със сигурност не може да заявиз а себе си аз съм чист...еди какъв си. Толкова сме хубави, точно защото сме мешани.
Е това за музикантите беше грубо ;д
Ти си от рядко срещаните филмари. Ах, тия турски сапунки...Първоначално написано от hopekiller
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Като заговорихме за робството... Защо всички вярвате сляпо на някакви редове написани в учебник? Дори не сте се поинтересували... просто са ви казали, че пет века сме били "поробени" от турците и вие вече ги мразите?
Българите са нямали право да носят скъпи дрехи, нито на яздят хубави коне. Били принудени да плащат десетки данъци, и полагали принудителен труд. Обаче... абе как РОБ ще плаща данък ?? Робът няма право на собственост, робът Е собственост. А щом сме плащали данъци, щом сме давали всяка десета кокошка, значи сме имали поне по 10 кокошки, нали? Робите не плащат данъци. Държавата не може да бъде "под робство". В България е имало роби, да, обаче те са били съвсем малка част от обществото. Мъчили са ни, изнудвали са ни, но "Роб" НЕ е правилната дума.
А когато русите идват да ни освобождават, виждат - българите имат земя, права, някой от тях дори заемали по-високи постове от самите руси. И те си казали "Абе, сви са тия бе? Идваме да ги освобождаваме, а сме по-роби от тях"... И са били прави.
(^^ Думи на Владо)
Помислете малко преди да кажете, че пет века сме били под робството на турците.
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Говорейки за замисляне, ти замислял/а ли си се, че ''робство'', може да бъде просто метафора/
Имах предвид по-скоро артистично разхвърляни и разсеяниПървоначално написано от hopekiller
А относно робството, това, на което ни учат нее еднозначно. Като цяло в самото начало, когато падаме под власта на Османците, те са били крайно жестоки с българите и са погазили не само държавността, но и културата ни с една единствена цел - когато разбиев олтарите пред, които някой се кланя, му взимаш страхът. За това пък вече в краш на 16 век, както всяка Балканска администрация и Турската започнала да гние от корупция и репресиите отделно срещу нас силно намалели. Всъщност от тогава до освобождението, като цяло се е живеело сравнително спокойно - 1-2 годивно минават кърджалии, подпалят една две колиби и да ги няма. Ако погледнем Западна Европа точно по-същото време - големите чумни епидемии, масово избиване на хора около 100 годивната, 80 годивната и 30 годивнаат война, да не споменавам религиозните и Хуситските войни....та за какво беше темата.....
[quote="pastel"]Имах предвид по-скоро артистично разхвърляни и разсеяниПървоначално написано от hopekiller
Знам, пошегувах се. Тука стана малко офтопик
Тук хората като просто метафора ли я употребяват?Първоначално написано от hopekiller
For you![]()
I miss you...
Попринцип си си напълно прав, но можеше и да не е така, както и да е градя някви тъпи хипотези ;д
Манафи, сигурно е много приятно да напишеш как не сме били под робство, видиш ли било само присъствие, както и да е, продължете с гледането на перла, нема да ви отварям очите, достатъчно сте облъчени.
Иначе, след като Dopeass ви го наби до ушите, дружно тръгнахте да я нападате, белите негри се поздравиха на английски и разговора тръгна по потока на посредствеността и невежеството.
Тъжно е.
Не ме интересува дали сме били под робство или не. Замисляли ли сте се, че историята се манипулира от край време. Никога не можем да вярваме напълно на написаното в книгите. И аз мога да издам сега една книга, в която да си напиша 3те имена и да се провъзглася за кралица на несъществуваща страна или, че съм потомка на Мария Магдалена...Не ме интересува миналото нито настоящето. Аз съм смесица от 5 раси (за щастие 5 хубави и уважавани). Но това, че съм от дадена раса не ме прави като тях. Както казват "аз съм си аз". Аз си знам, че си потдържам добра хигиена, че съм с отличен успех, че съм трудолюбива и тн. Даже и да бях циганка тези неща щяха да са в моя плюс и щяха да ме разграничават от останалите цигани. Хайде и българите не са кой знае каква стока. Според 1 проучване повече от полувината българи не се къпят всеки ден. Защо е така? Дали от нежелание, мързел или безпаричие или само защото са българи?
Не съм расистка и все пак ти сама каза, че той иска само секс, следователно, ако не искаш да те исползват и да се превърнеш в курва не се занимавай с него. Живей си живота, учи си, намери си хубава работа, а време за момчета винаги ще има. От личен опит ти казвам те носят често повече неприятности от колкото нещо полужително.
Въпросът ми е: ти с колко от друга националност си бил? Защото мога доста да ти разказвам по въпроса. Не чул-видял, а опитал. И мога да ти гарантирам, че навиците са различни. Мисленето е различно. Нищо против никоя националност нямам. Но твърдя, че смесените връзки са за хора, готови на МНОГО компромиси със себе си!Първоначално написано от hopekiller
Престанете да спамите по темата..Момичето иска съвет..
Ами ако имаш истински чувства към него - нищо не ти пречи да сте заедно..Това,че той е циганин - не променя нищо..
Не слушай мненията на онези "расисти",които са против циганите и турците..
И пак казвам - ако имаш чувства - бъди с него..Но като за начало го опознай![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре бе да му се незнае защо всички се нахвърлихте на момчето? Защо говорите за някого, когото не познавате?
По темата: според мен се опитай да го опознаеш и виж какво ще стане.. Успех!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Мм... харесвам начина ти на мислене.Първоначално написано от hopekiller
Иначе... женско съм.
Не, нямаше. Хората, които щяха да те разграничават от останалите цигани щяха да се броят на пръсти... и това е най-жалкото. За останалото си права.Първоначално написано от darkflower
>>> На авторката се извинявам за спама - превърнахме темата във... да. Знам, че е късно да си измивам ръцето, но все пак.
- Изключваме произхода! Дали е българин, циганин, грък и тн. няма значение - иска те само за секс. Това трябва да ти е достатъчно, за да те откаже от него. Стига, разбира се, и ти да не търсиш същото. Ако връзка основана само на секс те устройва - бъди с него, ако не ти е достатъчно и искаш нещо повече от това - търси го при някой друг.
For you![]()
I miss you...
И я обясни, кое по-точно ни е "набила" ? Щото аз едно смислено изречение не прочетох в поста й.. А втория си беше жива нападка към мен ( заяждане за външен вид, правопис на ник оО) Нещо не ти хващам идеятаПървоначално написано от Wildchildd
Нито съм бял негър бате, нито гледам турски сериали оО За мен България е всичко оО Колкото и тривиално да звучи. Но просто не съм на мнението, че всички цигани са измет.
Не знам кое е по-тъжното.. Ако ме разбираш
![]()