- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
Ами, изключвам поста когато се заяде с теб, преди това си даде доста доводи, някой от тях звучат доста убедително, а на вас това не ви хареса .
А колкото до турските сериали, беше насочено към особите, които беха започнали малоумната дискусия за робството, като даваха още по-малоумни доводи.
Не знам аз не видях нищо друго освен празни приказни (поне за мен са това) Да определяш всички като еди си какви само защото си видял няколко.. Глупаво е. Но както и да е. Както казах (понеже ми направи забележка) Мир да има (:
За мен това, че е от ромски произход е проблем и то доста голям.Просто не мога да приема такава връзка, но това е лично мое мислене и мнение, не го налагам на никой.Предполагам ако се влюбя някога в някой така наречен - циганин, няма да ми е леко, затова гледам да стоя по настрана.А и щом ти самата казваш, че всичко може да е само сексм какъв е смисъла да се занимаваш ? Има толкова хубави български момчета, които могат да ти дадат същото и са тип " дебна да ебна ", какъв е смисъла да ходиш при циганин.А и не знам на колко си, но помисли вашите как ще реагират![]()
Ще ти кажа само едно - МОМИЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕГО!!! Няма да си изказвам мнението относно "братята роми" , защото не се пита това в темата , но като цяло то е негативно меко казано , съдейки от богат ЛИЧЕН опит. Това е моето мнение.
0==[:>
![]()
неиздържах просто
![]()
ами като можеш да получиш само секс,а ти не искаш само секс го разкарай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
FromAutumToAshes
1. Аз лицето когато съм го показвала, ти компютър не си знаел какво е, да не говотим за тийпроблем.
3. За Ереите няма да започвам да говоря, просто защото сте явно сте доста заблудени и да ви обеснявам няма да разберете каква е работата с тях.
4. Уау незнаех, че има частичен расизъмЕбати умния си :Д Аа и съм маааааааааааалко над 15, но нищо. Важното е, че вие сте РАПЕРИ
![]()
![]()
![]()
слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//
П.С. - Малоумници научете се, че винаги в този живот ще има мнение различно от вашето, което ако бяхте малко по-умни щяхте просто да приемете.
За мен циганите са гнусни каквито и да са по националност. Нещо смесихте думичките националност...раса и т.н. Хайде питайте мама и тати..или чичо гуугъл каква е разликата и тогава спорете.
Let the psycho plays with you...
Не били расисти ,ха,вие сте по-ограничени и от това което плюете..![]()
Аз обичам България и ненавиждам хората които я дърпат назад.Да,циганите крадат ,получават от парите на данъкоплатците ,а дори не работят ,живеят в незаконни жилища и т.н. .Но нека се замислим,познаваме ли всичките?Аз мисля,че не!И докато това е така не можем да съдим за хора които не познаваме,защото това е просто ограничено!
За жалост ,по въпроса за нечистоплътността ,има много нечистоплътни българи.Това не зависи от националността ,а от характера и ценностната система на човека.
На онова момиче ,което опредлеяше хората по външният вид и слагаше всички хора под общ знаменател ,ще кажа ,че е много ограничена и ако продължава да живее в своят затворен свят ще има проблеми в отношенията с хората![]()
Расизъм:Расизмът, според ООН, е расова дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цвета на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност.
Dopeass може би ако ти самата беше по-умна щеше да се усетиш ,че си в голяма грешка и предразсъдъците ти са само в твой минус![]()
Да естествено ,че всички имаме различни мнения ,но щом хората са го записали в Обществото на Обединените Нации значи можете да си изкарате изводите еродираните и интелигентни хора какво считат за правилно![]()
П.П. Ако наистина бебше толкова "умна " и убедена в своята правота нямаше да имаш нужда да използваш думи като " малоумници" ,а камо ли да определяш хората по външният им вид .
П.П.2 За да не е спам ще кажа на авторката - Ако има любов другото не е важно![]()
--------------------------------------------------------
Dopeass ние не коментираме ужаса на аватара ти ,така че не си прави ташак с хип-хоп културата ,защото очевидно си нямаш понятие за истинските творци в този жанр (имена като Тупак Шакур и много други ).Ние сме далеч от културата на гетата в САЩ, които са описани в песните на доста хора ,но взаимстваме някой неща и усещаме текстовете им и ги оценяваме.
Аз лично намира пиърсинга, на езика специално ,за крайно грозен ,но ти явно не и за това не го коментирах докато не почна да се ебаваш ти...
Таа някой хора са прекалено твърдоглави ,за да се постигне консенсус ,но понякога така се развиват нещата
Аз слушам хип хоп и съм напълно наясно с това, кои са истинсите творци.
А за вас мога да кажа само, че сте податливи мишки с промити мозъци. Става въпрос за ООН и за темата, която някои беше отворил за евреите. Няма да обеснявам повече, видяло се е, че с хора от раздел Любов не може да се спори. Всички го знаятПросто не е интересно, не за друго.
Ами какво да ти кажа, циганите са едни от най-изпадналите същества на планетата,те не се хора, а измет, боклуци, които трябва да бъдат убивани по възможно най-жестокия начин. Това, че се влюбваш в циганин изобщо не говори добре за теб![]()
Не, наистина не знам, как може българка да се влюби в циганин, срам и позор за българската нация...
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Вашата любов ще свърши под влака...като всяка любов между циганин и българка![]()
hopekiller, съгласна съм с теб!
А това, че е циганин не мисля, че трябва да е проблем - все пак ти ще си с него, а не другите, които ви съдят. А колкото до това, че циганите мислят само за собствения си кеф - еми има нещо вярно.. от личен опит го знам!Но нали знаеш: Любовта може да променя! Друг е въпроса, дали ще има любов..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Забрави, че изощо някога си го виждала. Да оставим факта, че е циганин(аз лично никога не бих се зарибила ама това си е мое мнение) щом иска само секс няма смисъл! Нито той нито ти на него можещ да предложиш нещо. Смисъл нулев. Да не говорим, че според мен един ден като обърнеш и погледнеш назад най-вероятно ще съжаляваш, че си бил с него. Каквото и да решиш знай, че си е за теб. Успех![]()
Благодаря. И аз с теб.Първоначално написано от BloomF
А, BlueFace, брато няма какво да и се обесняваш...момичето е много, много зле...щом си вади изводи за хората по аватара му, значи е в напреднал стадии на своите проблеми. А това; ''5, но нищо. Важното е, че вие сте РАПЕРИ Razz Razz Razz Razz слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//'' беше изключително оригинално. Аз се чудя хората от къде трупат такава мъдрост. Пише смоук с ирония, но ника и се превежда напушения гъз...хитро. Коментира ни какво слушаме, като че ли това е критерий за нещо. И претендира за изключително интелигента и че е изключително възрастна и узряла, но ползва някакви лафове, които са типични за ниво...8 клас. Остави я, нека се бори с егото си.
П.С; Всъщнос ти какво знаеш за рапа, можеш ли да коментираш нещо различно от комерсиалните изпълнители/
Сами ти ли си/Първоначално написано от art
Определено е ужасно трудноПървоначално написано от Emilen
Ще имате уникално много пречки и вероятно ще се разделите.Аз съм живият пример, обичаме се до смърт и все пак сме пред раздяла, заради баща му
![]()
Dopeass се превежда "Напушен задник" добре бее![]()
![]()
![]()
![]()
И "смоук" не съм го написала, за да иронизирам или да кажа, че съм против "пушенето". Просто са ми смешни псевдо рапенца, които слушат горе споменатите и си мислят, че за големи![]()
И всъщност знам доста повече за рапа от теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А "комерсиалните" изпълнители ги написах, за да иронизирам теб и приятелчето ти, защото съм убедена, че освен тях знаете само 2пак (който си е велик) и още 2ма 3маНикога няма да слушате нещо повече от това, просто защото не заслужавате
![]()
И как достигна до тези изводи. И откъде смяташ, че знаеш повече от мен. Просветли ме, обоснови се. И междодругото, излишно е да пускаш по 5 реда емотикони...само на теб ти е смешно. Бай дъ уей, за какво се мислиш, за нещо по велико от форума ли/ Вживяваш се в ролята на Господ ли, че казваш кой заслужава и кой не. Аз смятам, че ти заслужаваш един Coxtral и една мека възглавница. Да си легнеш и да си помислиш, дали си била права. Повярвай ми знам много, много, много повече от теб, не само ъндърграунд мс - та, не само комерсиални, не само USA rap culture, не само рап, а съм добре съм запознат с голяма част от хип - хоп културата. И ще се обоснова, защо смятам, че знам повече от теб. Факта, че казваш ''Слушам хип - хоп'' говори колко си в час с нещата. и колко отваряш ''чичко гугъл'' и колко комуникираш с ''мама'' и ''тате''Първоначално написано от Dopeass
Тебе май просто те яде отвътре, че ние градим някакви отношения ити оставаш настрани от тях. Сама си направи изводите...и...хев а найс дриймс
АХХХАХАХАХХАХАААХХХАХАХАХ ХАХААХАХХАХАХХАХАПървоначално написано от Dopeass
АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАПървоначално написано от Dopeass
АХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ АПървоначално написано от Dopeass
АЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНОООООООООООООООООО я се скрий някъде, че ме заболя стомаха да ти се смея.... Защо изобщо ме взе за рапер не знам при положение, че 90% от музиката която слушам е метъл, пънк и хардкор![]()
![]()
![]()
Рап слушам съвсем малко и предимно бг (тука ще следват яките простотий под формите на атаки към бг хоп-а.) НО ИЗВИНЯВАМ СЕ МИС "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО" ,
"Г-ЦЕ МОЗЪК" ХАХАХХАХА напусни ако обичаш че стана посмешиште...
П.С. УМНОТАТА ИЗВИРА ОТ ТЕБ...![]()
П.С.2 Blueface, Hopekiller просто няма смисъл да спорите с НЕЯ.. ЮЗЪРЪТ МОЗЪК ХАХХАХА. На такова животно му се вика безнадежден случай![]()
В този пост нито защити позицията си нито ме опроверга,защото май разбра значението на думата расизъм.Надявам се да го запомнишПървоначално написано от Dopeass
За рап и хип-хоп музиката ще ти кажа ,че освен споменатия от теб Тупак слушам изпълнители като Bow Wow,Imortal Techique,Roy Jones,Tech N9ne,Dr.Dre,Jedi Mind Tricks и още ред други.Аз не се задоволявам само с песните от един стил ,а слушам всякаква музика,но това ,че харесвам и такива песни не ме прави някакво wannabe рапърче.Най ми е чудно от къде знаеш ,че ние познаваме само тези комерсиалните като Лил Джон, Ейкон и другите Сити ТВ "Старс" ,без дори да ни познаваш?Твоите умозаключения за хора които дори и не познаваш ,че дори и за цели съсловия показва на какв равнище си.Ти не можеш да оцениш истинското у хората ,а се водиш от националната им принадлежност,мислиш се за нещо повече от другите хора , определяш ги като боклуци ,а не осъзнаваш ,че повечето които плюеш така ожесточено , ако им се отдаде възможността ,ще те задминат във всяко отношение
Едит: Музикалните интереси на хората не определят техният умствен капацитет ,култура ,морал и т.н. Примерно за чалгарите се е изградило мнение ,че са глупави ,а за метълите ,че се събират и се напиват с бира ,но както има и образовани хора които харесват чалга , така има и нормални хора които харесват метъл.Защо правите такива изводи за хората без дори да ги познавате и да имате някакви доводи за това ,тъпо е разберете!!!!
Тя си е за подигравка!Първоначално написано от hopekiller
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Ей , 'УМНО' ! xD Заеш ли колко минути се смях на тоя пост? Изказване типично 4 клас (sun) ...
btw... правописа в ника ти наистина е плачевен : )
![]()
---
Не разбирам защо и се нахвърляте всички... Тя има свое мнение и го отстоява ... И АЗ ЛИЧНО Я ПОДКРЕПЯМ!!! Да - циганите са гнусни,долни същества...! Това,че има един циганин примерно дето си е устроил живота и не краде и дръндръндръндрън не значи,че всички останали не са..., (puke) ..., : ))
^^^Първоначално написано от Dopeass
ЕВАЛА!!!!
----
По темата : сама си виж заглавието " ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ ТОЙ Е ЦИГАНИН!!!
Проблем ли е?! Явно да! : )))
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
А защо това ,че някой цигани крадат ,не подържат лична хигиена и разчитат само на социалните помощи от парите на данъкоплатците,трябва да означава ,че всички други са такива ? Да не би случайно да познаваш всички![]()
Аз също съм против този тип който описах ,но не познавам всички , следователно не мога да си правя изводи ,точно там ви е грешката![]()
w0sh - модератор
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от BlueFace