- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
Ти с всяко свое изречение показваш все повече и повече колко си прост.
На мен ми е НАПЪЛНО ясно, че 1 на 1000 мангала става за нещо (да не кажа заслужава да живее), но това по никакъв начин не ме спира да нарека мангалите като цяло НАПАСТ и БОКЛУК, тъй като 99.9% от тях са си такива. Този 0.01% не може да ме накара да ги нарека по друг начин, и да не ги слагам под общ знаменател. Дори дете в детската градина ще зацепи, че 99.9 е доста голям процент и дори детето ще разбере защо ги слагам под общ знаменател в случая.
И както казах УМРЕТЕ заедно с тези 99.9% МАНГАЛИ.
Let the psycho plays with you...
Опа,малко се пообърка май май,а? .... Ние сме тези,които си изказваме мнението (против циганите като цяло)Първоначално написано от FromAutumToAshes
, а вие сте тея който го успорват и ни КРИТИКУВАТ едва ли не ЧЕ НЕ УВАЖАВАМЕ МАНГАЛИТЕ! Божичкоо.....нямам думи просто! ОБИЧАЙТЕ СИ ЦИГАНЕТАТА, ЖЕНЕТЕ СЕ ЗА ТЯХ, ХОДЕТЕ СИ С ТЯХ, ЗАЩИТАВАЙТЕ СИ ГИ! НО ПОНЕ НЕ НИ КРИТИКУВАЙТЕ,ЧЕ МИСЛИМ ПО ТОЯ НАЧИН И ЧЕ НЕ СМЕ КАТО ВАС! пфффффффффффффффф................ ......
![]()
Ааа...и малко извън темата ... 10 пъти повтори как някой си там гледал само външния вид ....Да не се засегна нещо![]()
хеии има много други мъже в които можеш да се влубиш махаи го тоя мангал тфа не са хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
Първоначално написано от BloomF
![]()
![]()
Най гадното нещо е Българка със циганин. Вие сте срам бе, как може да имате нещо общо с подобно същество ? Единствената им цел е да си угодат на кура и после да говорят как ебат Българки, а тй ще бъдеш осквернена до живот след секс с подобна същество![]()
Преди да прочета пост-а на авторката си помислих за любов с циганин.. По принцип ги мразя и не бих приела подобно нещо, но пък всички знаем, че любовта си е любов.. А ти говориш за секс!? Добре, не те ли е гад??? Нямаш ли поне малко срам?? Не уважаваш ли себе си!? Ебаси, толкова ли няма останали българи, че до циганите стигна??
Първоначално написано от BlueFace
А мангалите са отблъскващи и на външен вид и действията им са отблъскващи![]()
Обобщено: Гнусни същества!
-----
Едит: А ти и твоя колега с какво право тогава си позволявате да наричате Dopeass слабоумна и FromAutumToAshes да си позволява да казва на мен и PROVOCATIVE ,че се имаме за повече от колкото струваме .., : )
![]()
![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Еми защото е вярно.Защото тука ми цитирате някакви проценти и небивалици за които нямате никакви доказателства.Dopeass пише 99.9 процента от циганите били мръсни,долни боклуци.От къде ги взе тези данни?Аз лично не вярвам да си водила някакви проучвания ,за да разбереш.Първоначално написано от xXTOXiCXx
Но,ок,нека предположим,че хипотетично си права и наистина само 0.01 % са нормални ,хубави хора.От къде знаеш ,че момчето за което говори авторката не е от тях??Познаваш ли го??
Повечето цигани са напаст ,която трябва да се заличи ,но не можем да съдим едно частно лице без да го познаваме ,защото може да се окаже ,че сме грешали.
Това е въпрос на принципи за мен тези предразсъдици и расизъм са признак на слабоумиеВсе едно в класа ти да има момче от ромски произход и ти без да го познаваш веднага да му сложиш етикета "долен мангал".Първо опознаваш човека ,след това го съдиш,но вие сте прекалени "зрели" ,за да го осъзнаете !
Не ми се спори повече ,защото на твърдоглавите хора и каквото и да им кажеш , дори и доказателства да им дадеш ,пак ще го отрекатАйде със здраве и се надявам някой ден да се осъзнаете
![]()
--------------------------------------------------------
Ето нещо което пропуснах в последният си пост.Първоначално написано от xXTOXiCXx
Претендираш ,че не се имаш за повече от колкото си ,а директно обобщаваш- "гнусни същества"
Твоето мнение не е мнението на всички хора.От къде знаеш ,че примерно ти за някой хора не си отблъскваща и гнусна?? Всичко е относително ,когато говорим за красивото и грозното.
Аз също не съм привлечен от външният вид на мангалите ,но не мога да наложа мнението си по простата причина ,че има още милиони хора които сигурно не споделят мнението ми![]()
За каква любов говориш като тя ясно каза,че от него само секс може да получи?Първоначално написано от hopekiller
До авторката:Като е само за секса,вземи си намери един българин или ако ще турчин,само не циганин бе..какви сте такива хора с най-долната паплач да се захващате..
Никой не се опитва да наложи мнението, толкова ли простият ти мозък не го осъзна. Просто СПОДЕЛЯМЕ мнение, не го НАЛАГАМЕ, за разлика от теб, който коментираш и оспорваш всяко едно мнение в тази тема.Първоначално написано от BlueFace
Другото, което е човек, който е все още във фазата "всичко е относително, може да е така, а може и да не е, и от къде знаеш, че някъде по света няма еди си кво" не може да е на повече от 17 години. Така, че не се прави на много голям, умен и т.н. защото лъхаш на ясла от далеч.
Първоначално написано от Dopeass
подкрепям
ае аз напускам малоумния спор и оставам защитниците на мангалите да си говорят кфото искат,щото честно казано ми дреме на оная работа кво е мнението ви :*
Първоначално написано от Dopeass
А ти искаш да ми кажеш ,че знаеш отговорите на всички въпроси във вселената,познаваш всички хора ,знаеш всеки един човек дали е умен,тъп и т.н. ?
А не , ти не си налагаш мнението.Ти само псуваш хората даже им казваш да умрат ,но си толкова зряла...Даже го доказваш с коментара ти ,че момчето щом е грозно е тъпо и задръстено.
П.П. Да , аз наистина съм почти на 17 и имам още много да съзрявам ,но и ти не изоставаш.Много лошо ако си 18+ .
Спорът е излишен.Нито аз нито ти ще се съгласим с другия ,така че можем само да продължаваме да изписваме страници в спам и с нищо да не помагаме на авторката .Безброй пъти изказахме позициите си ,нищо не се промени ,нека спрем![]()
Никога не съм го казала, почнахте и да си измисляте.Първоначално написано от BlueFace
копирай ми къде съм написала, че щоме грозен, значи е тъп и спирам да пиша.[/i]Първоначално написано от BlueFace
1st Аз изказвам мнение., не го налагам. Така мисля аз ...Първоначално написано от BlueFace
2nd не мисля.. СИГУРНА съм,че не съм ... :P **няма да се впуска в подробности,че ще ме обвините в нарцисизъм накрая**
3rd Аз съм просто от тези милиони хора,които не споделят мнението ти,че мангалите са нормални хора ;д И не виждам защо продължаваш за спориш за това като знаеш,че И ТИ няма да наложиш мнението си!
4th Щом така ги ПРИЕМАШ .. защо по .. ляляля ... ;д ги наричаш мангали а не роми,цигани или както там е учтиво![]()
5th ако не се лъжа преди 3 поста каза ,че не ти се спори повече... обаче продължаваш да намилаш.. : )... тааа... Какво правиш още тук не разбирам?!![]()
Не си използвала тъп ,а смотан.Грешката е мояако това на ава си ти...помисли пак кой е смотанТой за теб е грозен и ти му залепяш етикета смотан,не ми изглежда редно просто.
Не си измислям.Аз така разбирам поста ти.За теб нищо не е относително и знаеш всички отговори.Другото, което е човек, който е все още във фазата "всичко е относително, може да е така, а може и да не е, и от къде знаеш, че някъде по света няма еди си кво"![]()
П.П. Надявам се наистина вече да спрем да спамим![]()
Явно ще трябва да го цитирам отново ...
И пак ще се повторя... Извън всякакъв спор (просто вече ми писна) много държа да аргументираш тези си изводи за менПървоначално написано от Dopeass
И не просто защото става дума конкретно за мен, но най-вероятно отсъждаш така с лека ръка и за други хора. Има и трети вариант просто за да ме подразниш (което не се получи) или де да знам какво още да изпъкнеш по някакъв начин (макар единственото с което да изпъкваш в този случай е глупост). Разбира се това са просто предположения, отговора няма как да знам при положение, че изобщо не те познавам.
Но от този и повечето ти коментари личи единствено ниска култура (освен ако не се правиш нарочно на незряла) и както казаха.. ако си 18+ много жалко.
П.С. - това вече наистина ми е последния пост... просто ще се надявам да прочета един смислен отговор от твоя страна![]()
Тук съм ,защото продължавате да ме питате въпроси![]()
Ти явно не се вглеждаш в постовете миНаричам мангали само тези които са от типажа-крадливи ,мръсни,в тежест на обществото
![]()
Вече наистина смятам да напусна темата![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Ако след малко не цъфне още някой пост па те на...,!
Знаете ли колко е смешно и двамката само да повтаряте как това ви е последния пост и след малко да продължавате да задълбавате ..., !
Оставам с впечатление,че интригите ви доставят удоволствие!![]()
++ това не забелязвате ли,че има и други,които застават срещу моето мнение но аз тях не закачам .., : ) Помислихте ли си защо всички се нахвърляме точно върху вас? Защото вие най-нагло си позволявате да превръщате един обикновен спор в национален проблем...![]()
zZzZzZzZz Банални ми ставате вече.,! Измислете поне нещо ново,че да ми е интересен този спор!![]()
Аз спирам да пиша, защото![]()
нямам думи просто. Не ми се занимава с лапета. Аз казвам едно, обеснявам...те си знаят своето. Да нарекла съм го грозен и смотан и не го отричам. Но не съм казвала, че ЩОМ е грозен, ЗНАЧИ е еди какъв си (което вие имате в предвид).
Моля ви не ми отговаряйте на поста, както казах не ми се занимава вече![]()
![]()
като видях заглавието се приготвих да храня ама като видях,че е е*авка..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
мангалозащитниците, защо не си вземете 2-3 ромчета у дома да си ги интегрирате, но на думи в нета е лесно нали, боклучета.
Да интегрираш мангал е все едно да интегрираш лайно в сутрешната си закуска
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle