Цитирай Първоначално написано от Dopeass
Цитирай Първоначално написано от hopekiller
Брато за каква култура ми лафиш/ Пича е български циганин - следователно следва обичаите и културата на българите. Той не е друга националност...както има цигани руснаци, така има и цигани българи. Това с националностите е супер тъпо, звучи като оправдание. И едва ли не ти стигаш до извода, че ако бъдеш с човек с други обичаи, вяри, религии и култура, то ще е само заради секса - ето това е расистки дебат, а по нагоре беше написал, че не искаш да участваш в подобен.
П.С; Извинявам се, че припинателните ми знаци липсват, или просто са заместени с черти, но шифта не ми работи
Няма български цигани, руски цигани, турски цигани, гръцки цигани, испански цигани, германски цигани, има ЦИГАНИ. Мангалите са най-гнусното, проклето, неблагодарно, неграмотно, нечистоплътно, малоумно племе.

По темата - Авторке, според мен, ти си зле. Незнам въобще с какъв акъл, си се ... занимавала по някакъв начин с мангал. Незнам как си му докоснала ръката, за да се запознаете...не искам да си представям, че си го целувала примерно. Тва е ужасно.
Верно е, че има чистоплътн цигани (до колкото е възможно да се каже), но те си остават с цигански манталитет. Единственото, което искат е на тях да им е добре.
Ти си ебаси гнусната. Джулиано, от орк. Кристали ехеее заби знаменитост, ЕВАЛА :Д
ТИ СИ АДСКИ ЗЛЕ... Много писано и нищо съществено. Това, че ти си смотана расистка е друг въпрос. Да и аз мразя гадните мангали, които само мислят какво да откраднат. Но това не значи, че абсолютно 100% са такива, и сред тях има добри хора ! Недей да говориш глупости щото се излагаш и то много И представи си ДА има български, румънски, френски и каквито още искаш цигани... Щото те не са с една и съща националност. А националност Циганин ВСЕ ОЩЕ НЯМА ....