Цитирай Първоначално написано от Dopeass

П.с. НЕ съм расистка. Ти ако беше малко по....как да кажа..хайде УМЕН, щеше да знаеш от елементарна култура, че расист е човек, който ненавижда всички, които не са от неговата раса. Има голяма разлика между расист и човек, който мрази шибаните мангали, които чакат всичко на готово и само рушат това, което им се дава. На всичкото от горе пак са недоволни.

Това е. Мангал ли е Джулиано...МАНГАЛ Е.
[b] Я пак? Вярваш ли си, че не си расистка?

Цитирай Първоначално написано от egois74e
Не съм расистка към нито една националност ... с изключение на опоменатата... виж живея в квртал (чисто български) но граничен с цигански и през цялото ми детство и до ден днешен няма почти вечер която да не приключва с отврателни бягания и криенета от някви тъпимангали... немога да слгам хората под общ знаменател но през целия ми жовот от циганин не съм чула добра дума и не съм видяла свястна постъпка.. и само това ми дава правоо дори дасе влюба в подобен индивид (Боже опази! )да не продължа с него.. ето ти и причина да не се размотаваш с мангала..намери си всичко друго но не и циганин..се пак тва е народ без държава...всепризнати паразити на обществото!
Излез от квартала за ден-два.
Ти си б-ъ-л-г-а-р-к-а, живееш в България, нали? Тогава се научи да пишеш правилно на родния си език.

Цитирай Първоначално написано от graphicflower
Ужас вие луди ли сте?!?!? Как така с циганин? Много да ме извинявате, но що за българи сте вие? Ходете си с българи като вас, а не с турци, араби и всякви подобни нечистоплътници...Колко войни са се водили, за да се запази всичко българско и родно, а вие сега пращате всичко по дяволите! Отвратително....!
Глупаво. На 14 си - вземи прочети малко това-онова и пак напиши нещо тук.

[b] По-малоумно нещо от обобщаването - няма.
Мнозинството от роми са нечистоплътни, крадат, изнасилват, мързелуват - да. А останалите? Ромите, които искат да работят, които се поддържат и които са част от обществото са достатъчни, за да може да се потвърди, че не всички са боклуци.

С какво българите сме по-различни от тях? Можи бе само с едната, вечно коментирана от вас, ч-и-с-т-о-п-л-ъ-т-н-о-с-т. (И ако мислите, че всеки българин я притежава, дълбоко се лъжете).
Огледайте се.
Циганите оставяли мизерия и боклуци зад себе си. А българите, те не го ли правят? Правят го.
Българите не крадат ли? Крадат. Защо?
Алчност.
Циганите крадат ли? Крадат. Защо?
Самосъхранение.

Защо циганите са такива? Някога опитвали ли сте се да си отговорите на този въпрос?