- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
[b] Я пак? Вярваш ли си, че не си расистка?Първоначално написано от Dopeass
Излез от квартала за ден-два.Първоначално написано от egois74e
Ти си б-ъ-л-г-а-р-к-а, живееш в България, нали? Тогава се научи да пишеш правилно на родния си език.
Глупаво. На 14 си - вземи прочети малко това-онова и пак напиши нещо тук.Първоначално написано от graphicflower
[b] По-малоумно нещо от обобщаването - няма.
Мнозинството от роми са нечистоплътни, крадат, изнасилват, мързелуват - да. А останалите? Ромите, които искат да работят, които се поддържат и които са част от обществото са достатъчни, за да може да се потвърди, че не всички са боклуци.
С какво българите сме по-различни от тях? Можи бе само с едната, вечно коментирана от вас, ч-и-с-т-о-п-л-ъ-т-н-о-с-т. (И ако мислите, че всеки българин я притежава, дълбоко се лъжете).
Огледайте се.
Циганите оставяли мизерия и боклуци зад себе си. А българите, те не го ли правят? Правят го.
Българите не крадат ли? Крадат. Защо?
Алчност.
Циганите крадат ли? Крадат. Защо?
Самосъхранение.
Защо циганите са такива? Някога опитвали ли сте се да си отговорите на този въпрос?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън