Цитирай Първоначално написано от Dopeass
FromAutumToAshes
Аз лицето когато съм го показвала, ти компютър не си знаел какво е, да не говотим за тийпроблем.
Важното е, че вие сте РАПЕРИ слущащи 50 стотинки, Лил ЖОН и Ейкън :Д Йооо генгста ... ма нига ... пийс ен смоук! \\//
АХХХАХАХАХХАХАААХХХАХАХАХ ХАХААХАХХАХАХХАХА

Аз слушам хип хоп и съм напълно наясно с това, кои са истинсите творци.
А за вас мога да кажа само, че сте податливи мишки с промити мозъци.
АХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА

Просто са ми смешни псевдо рапенца, които слушат горе споменатите и си мислят, че за големи

И всъщност знам доста повече за рапа от теб
А "комерсиалните" изпълнители ги написах, за да иронизирам теб и приятелчето ти, защото съм убедена, че освен тях знаете само 2пак (който си е велик) и още 2ма 3ма Никога няма да слушате нещо повече от това, просто защото не заслужавате
АХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ А

АЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНОООООООООООООООООО я се скрий някъде, че ме заболя стомаха да ти се смея.... Защо изобщо ме взе за рапер не знам при положение, че 90% от музиката която слушам е метъл, пънк и хардкор Рап слушам съвсем малко и предимно бг (тука ще следват яките простотий под формите на атаки към бг хоп-а.) НО ИЗВИНЯВАМ СЕ МИС "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО" ,
"Г-ЦЕ МОЗЪК" ХАХАХХАХА напусни ако обичаш че стана посмешиште...

П.С. УМНОТАТА ИЗВИРА ОТ ТЕБ...

П.С.2 Blueface, Hopekiller просто няма смисъл да спорите с НЕЯ.. ЮЗЪРЪТ МОЗЪК ХАХХАХА. На такова животно му се вика безнадежден случай