- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблема е че е цигaнин .....
В този пост нито защити позицията си нито ме опроверга,защото май разбра значението на думата расизъм.Надявам се да го запомнишПървоначално написано от Dopeass
За рап и хип-хоп музиката ще ти кажа ,че освен споменатия от теб Тупак слушам изпълнители като Bow Wow,Imortal Techique,Roy Jones,Tech N9ne,Dr.Dre,Jedi Mind Tricks и още ред други.Аз не се задоволявам само с песните от един стил ,а слушам всякаква музика,но това ,че харесвам и такива песни не ме прави някакво wannabe рапърче.Най ми е чудно от къде знаеш ,че ние познаваме само тези комерсиалните като Лил Джон, Ейкон и другите Сити ТВ "Старс" ,без дори да ни познаваш?Твоите умозаключения за хора които дори и не познаваш ,че дори и за цели съсловия показва на какв равнище си.Ти не можеш да оцениш истинското у хората ,а се водиш от националната им принадлежност,мислиш се за нещо повече от другите хора , определяш ги като боклуци ,а не осъзнаваш ,че повечето които плюеш така ожесточено , ако им се отдаде възможността ,ще те задминат във всяко отношение
Едит: Музикалните интереси на хората не определят техният умствен капацитет ,култура ,морал и т.н. Примерно за чалгарите се е изградило мнение ,че са глупави ,а за метълите ,че се събират и се напиват с бира ,но както има и образовани хора които харесват чалга , така има и нормални хора които харесват метъл.Защо правите такива изводи за хората без дори да ги познавате и да имате някакви доводи за това ,тъпо е разберете!!!!
--------------------------------------------------------