Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
АХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ А

АЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНОООООООООООООООООО я се скрий някъде, че ме заболя стомаха да ти се смея.... Защо изобщо ме взе за рапер не знам при положение, че 90% от музиката която слушам е метъл, пънк и хардкор Рап слушам съвсем малко и предимно бг (тука ще следват яките простотий под формите на атаки към бг хоп-а.) НО ИЗВИНЯВАМ СЕ МИС "АЗ ЗНАМ ВСИЧКО" ,
"Г-ЦЕ МОЗЪК" ХАХАХХАХА напусни ако обичаш че стана посмешиште...

П.С. УМНОТАТА ИЗВИРА ОТ ТЕБ...

П.С.2 Blueface, Hopekiller просто няма смисъл да спорите с НЕЯ.. ЮЗЪРЪТ МОЗЪК ХАХХАХА. На такова животно му се вика безнадежден случай

Ей , 'УМНО' ! xD Заеш ли колко минути се смях на тоя пост? Изказване типично 4 клас (sun) ...

btw... правописа в ника ти наистина е плачевен : )

---
Не разбирам защо и се нахвърляте всички... Тя има свое мнение и го отстоява ... И АЗ ЛИЧНО Я ПОДКРЕПЯМ!!! Да - циганите са гнусни,долни същества...! Това,че има един циганин примерно дето си е устроил живота и не краде и дръндръндръндрън не значи,че всички останали не са..., (puke) ..., : ))

Цитирай Първоначално написано от Dopeass
Няма български цигани, руски цигани, турски цигани, гръцки цигани, испански цигани, германски цигани, има ЦИГАНИ. Мангалите са най-гнусното, проклето, неблагодарно, неграмотно, нечистоплътно, малоумно племе.
^^^
ЕВАЛА!!!!
----

По темата : сама си виж заглавието " ПРОБЛЕМА Е ,ЧЕ ТОЙ Е ЦИГАНИН!!!

Проблем ли е?! Явно да! : )))