Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са
Хм... кой си и какъв си за съдиш аз или тя колко струваме..., : )
До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...

както и да е хайде без лични нападки.!

Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!
Аз не бих ,просто защото не съвпадат с предпочитанията ми за момичета Но това далеч не означава ,че всички от тях са крадци изнасилвачи , мръсни,долни и тъпи Аз и за негърка не бих се оженил ,защото си падам по момичета с бял цвят на кожата ,но негрите не са по-нисша раса от нас ,ние с нищо не сме по-добри от тях.
Това ,дали би се оженил за някого или какъв е външният му вид ,изобщо не е критерии за стойността му като човек или умствените му възможности.

Аз пак ще пробвам да ви го набия в главите-Мразя циганите които крадат,изнасилват и са в тежест на обществото ,но понеже не познавам всички от тях не мога да кажа ,че всички са такива и не мога да си вадя умозаключения за тях!!!!

Всички на тази земя се раждаме равни и имаме шанс да се образоваме ,да бъдем полезни и достойни за уважение.Някой хора се възползват,други не.Такива хора има от всички раси.
Човек можеш да го съдиш след като го опознаеш или имаш някакви основания.Ето ние се нападаме на база коментарите си.Но момчето което харесва авторката не го познаваме следователкно не можем да го съдим.Айде със здраве!