Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не искам да обиждам никого, но хората тук (тези които писаха в темата имам предвид) доста от тях са... как да го кажа, мислят се за повече от колкото ВСЪЩНОСТ са
Хм... кой си и какъв си за съдиш аз или тя колко струваме..., : )
До сега съм установила ,че определено имаш ужасен правопис ** и моя не е перфектен ама ти изби рибата! ** и.. определено не си от най-привлекателните момчета ,които съм срещата...

както и да е хайде без лични нападки.!

Кажете ми всички само едно!!! Всеки един от тези,които защитава правата на,,,въпросната ... хм., /раса/ .. .. БИ ЛИ СЕ ОЖЕНИЛ ЗА ЦИГАНИН/ЦИГАНКА?!?!?!!
За никакъв не се мисля По-скоро питай твоята дружка, за съдене и т.н. . Всички видяхме какво написа за мен (не че ме интересува какво мисли за мен, просто ми стана смешно как без да ме познава ни най-малко направи такива велики заключения, за което и се чудя още)
За правописа ми никога и не съм твърдял, че е перфектен Но в случая просто съм объркал копчетата ш-щ (едно до друго са, не че има смисъл да се защитавам по този въпрос). За външен вид също не съм казвал, че съм красавец или каквото и да било. И това беше супер несвързано с темата от нейна страна както в момента и от твоя, но това е друга тема.
И да отговоря и на последния ти въпрос - да и аз не бих се оженил за циганка. За много момичета/жени не бих се оженил, но това значи ли, че ако те са добри, съвестни и почтени хора не трябва да бъдат уважавани? Глупав въпрос от твоя страна. Това обаче се превърна в абсолютно безсмислен разговор или по-скоро спор и остри нападки от едните към другите, така че спирам с писането в темата. Живи и здрави