така ... здравейте ,реших да направя такава тема ,а ако тя ви се струва тъпа или безмислена моля просто излезте без да пишете коментари от рода "егати малоумната тема" и тем подобни ...
Значи,става въпрос за това ,че във всеки клас ги има тези момичета които ги наричат "готини" . А,какви са те всъщност ? Най -красивите ли ? Интересното е ,че не . Аз сега съм осми клас и виждам за какво става въпрос - гримираните кукони и тези отворените такива - тях момчетата смятат за най-готините и най-са харесвани те от цялото даскало. А,точно те половината не са красиви.Добре направени може би да но не и красиви. А,пък съм виждала много момичета които са наистина красиви,също добре поддържани но остават на заден план. Сега не ми казвайте ,че много се вживявам ,защото и аз мислех преди така ,но сега като влязох в гимназия имам чуството че сме точно в един от тези тъпите американски филми. Та, въпроса ми е дали като станат 11-12 клас тези момчета пак си падат по гореспоменатите момичета или почват да забелязват тези момичета ,които макар и красиви са малко по-затворени и срамежливи ?Моля пишете ще ми бъде и нтерестно да прочета мненията ви.