.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Най-ожасното състояние,моля за помощ!!!!!!!!!!!!

Значи ситуацията е следната...не харесвам гаджето си много не я намирам за хубава и не изпитва любов,е може би съвсем малко,и съвсем малко я харесвам,затова скъсах с нея,но още на следващия ден тя ми липсваше много,чатихме и си говорихме и пак тръгнахме защото ми липсва много,но сега ходим и пак съм като в началото и това се случва като кръговрат!Не знам какво да правя,моля помогнете ми

Оправи си правописа, не те ли е срам!!!! Грешки като иСпитвам, Ожасно, можеби, кЪкво... Направо не знам...

Ако наистина много ти липсва станете пак гаджета, но ти казваш, че не изспитваш чуства към нея!Ти си реши какво да правиш!
    д0ри да zнам какъw сI ти ..актIора с наI- краsIwите очI

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    порасни....Не знаеш какво искаш и не я заслужаваш. На колко си ?

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    порасни....Не знаеш какво искаш и не я заслужаваш. На колко си ?
    На 14 съм и мисля,че знам какво искам в момента ходим и от части испитвам чувства 50 на 50 я искам и не знам какво да правя..!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Еми ти може да си в дилема, но нямаш представа колко много я нараняваш като късаш с нея 100 пъти. Разбери че няма перфектно момиче и се примири

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Еми ти може да си в дилема, но нямаш представа колко много я нараняваш като късаш с нея 100 пъти. Разбери че няма перфектно момиче и се примири
    Само един път скъсахме,но също и има още един проблем...Сега ходим..обаче се държи някак по-различно,по студено,знам,че ще кажете,че е защото сме късали вече,но това не ми стига..!

о Ожас
    За контакти...

Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    о Ожас
    О блЪгодЪрАти за спамЪ

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    На 14 съм и ......
    Ясно! Що не започна с това. Мисля че тука е края на тази тема.

Цитирай Първоначално написано от ErRoR19
    На 14 съм и ......
    Ясно! Що не започна с това. Мисля че тука е края на тази тема.
    Не съм от този тип момичета/момчета (лигавите) държа на всичко което имам и съм имал към 5-6момичета преди сегашното и не ми се е случвало това,мисля,че това което казвам не че незнам какво искам,просто чувствам раздвоение и немога да изляза от това нещо

Град
    Нейде у Българистан
    Абе я най добре остави момичето на мира стига си я тормозил с дилемите ти в стил \боли ма, не ма боли\.
    Не може да ти липсва място на което никога не си бил.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако не ти харесва и с кран не може да ти го вдигнат... Порасни и почни да мислиш като мъж. След като излизаш насила с нея и те е срам познати да ви видят заедно какво продължаваш да правиш с нея. Останалото просто са чувства на самота, каквито всеки изпитва понякога, но това не трябва да те кара да се прикрепяш към какво да е същество от женски род само и само, за да има какво да отбележеш в разговора ако с компанията си се случи да говорите на тема "пички". Имай малко самоуважение, то един вид както се казва "ръката ми е по-хубава от тая". След като не я желаеш значи просто не я желаеш. Късай хладнокръвно, не ходи с нея от съжаление към нея (че ще я нараниш) или от съжаление към себе си (че едва ли не за момента не можеш да си намериш по-хубаво гадже). Да, някой ще ме обвини, че съм повърхностен, но повърхността е наистина най-съществена в една връзка. Колкото и да е печена, ако не е хубава, няма тръпка и все едно, че нещата стават насила. Нищо хубаво не се получава насила. Та за това, пич, оттървавай се от тази преди да си се вкарал в още по-тегав филм, като например вътрешно да изпитваш вина, че само я разиграваш, а всъщност нищо не изпитваш към нея. В момента за теб тя е като предмет, водиш я насам натам, колкото заради самата й компания, но не и защото те кефи мисълта, че би си начесал патката с такава като нея. По начина, по който си я описа, то си личи, че те е гнус. Или се абстрахирай от това по някакъв начин и си въобразявай, че външното не е най-важно, като по този начин излагаш себе си пред всеки, който ви види ръка за ръка на обществено място, или действай решително и я късаш деликатно естествено (изваждаш някакви причини, които да не я наранят) и се приключва. А и го погледни от добрата страна, ако си имал гадже, независимо какво е било то, вече си имал добра тренировка как да си хванеш такова, а все пак си само на 14, а това ще е предимство при търсенето на по-хубава. С опита идва и възможността за качествен подбор. Хайде, успех!

Мега фен Аватара на teenems
    1во хвани един буквар.
    2ро разбери кво искаш.
    3то намери си по-добра като не харесваш тази .
    4то успех .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    о Ожас
    О блЪгодЪрАти за спамЪ
    ми нЪучи сЪ дЪ пишИш мЪ тУ цЬЕлотУ ти И нИграмотнУ
    За контакти...

Не ти стиска, искаш хубави моменти, но не щеш да поемеш отговорността. Порастни на акъл и тогава се занимавай с момичета, иначе прецакваш не само себе си, но и тях.

Осъзнай се и спри да разиграваш момичето .. ама и на нея трябва някой да й вкара мозък щом ти се връзва ..

Голям фен Аватара на Hopegiver

Re: Най-ожасното състояние,моля за помощ!!!!!!!!!!!!

Значи ситуацията е следната...не харесвам гаджето си много не я намирам за хубава и не изпитва любов,е може би съвсем малко,и съвсем малко я харесвам,затова скъсах с нея,но още на следващия ден тя ми липсваше много,чатихме и си говорихме и пак тръгнахме защото ми липсва много,но сега ходим и пак съм като в началото и това се случва като кръговрат!Не знам какво да правя,моля помогнете ми
    казвал съм го и преди не помна в форума или на някои друг... но и ти самия не си наясно с тва кви са ти истинските чувства и как я приемаш
    мога да ти кажа че ако гаджето ти види поста ти , няма да ти се налага нито да я харесваш нито да изпитваш нещо към нея
    леко съм ядосан от тва което казваш, оуу са виждам че си на 14
    нз за теб но аз когато бях на толкова, момичетата ме привличаха не само с красотата си... както и да е не говориме за мен в случея
    грубо но точно казано и от моя гледна точка не ти казвам да го направиш но според мен няма смисъл да се лигавите като ходите няколко дена после няколко се карате ,
    и ако имаш желание и те кефи самото момиче не само като гадже
    бъдете фр та ако е възможно и в последствие може да я обикнеш като фр и ако тва стане тази ти обич едва ли ще изчезне за 1 седмица и едва ли ще има значение дали ти се струва хубава или не
    та после евентоално ако стане нещо между вас, няма да я разочероваш с променливите ти чувства и виждания
    дано си разбрал кво ти казвам...
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Зор на сухо я Какво сега - друга не ти връзва ли ?!

Като няма риба и раци се ядат

Не разигравай така момичето
    Бъди откровен ...
    Я се постави на нейно място

Re: Най-ожасното състояние,моля за помощ!!!!!!!!!!!!

[quote="ilko0214"]Значи ситуацията е следната...не харесвам гаджето си много не я намирам за хубава и не изпитва любов,е може би съвсем малко,и съвсем малко я харесвам...

съвсем малко любов? абсурд щом като гледам какво е мнението ти за нея (не я харесваш,не я намираш за хубава и не изпитваш любов според думите ти) това не е любов може би привървзане или нещо такова ..

Град
    million miles away (:
    Обява: "14 годишен,попринцип сериозен (с мааалки изключения),с 5-6 'сериозни' връзки досега,знае много добре какво иска,не разиграва (!!) хората.

Тел.номер: ....................
    Факс: ................"
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    и мисля,че знам какво искам
    и от части испитвам чувства 50 на 50
    и не знам какво да правя..!
    ъъъ я пак? Въобще не си наясно е човек.За кво го причиняваш на момичето? Просто недей,ясно е че не ти пука и не знаеш кво искаш. Рано или късно ше го разбереш и единствената, която ще го отнесе е тя.Просто не й го причинявай от някво..ъъ загрижено чувств0 поне?
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен
    толкова е Ожасно, че просто няма на къде... направо такъв Ожас не бях срещал до сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си