- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-ожасното състояние,моля за помощ!!!!!!!!!!!!
Що не си хванеш друга ? Или просто не мисли за мацката като рутина :3
Хаха ебахти смешнотоПървоначално написано от FromAutumToAshes
видя тука един че се ебава и копираш ти си пич
![]()
![]()
Първоначално написано от ilko0214
1во дори не съм чел постоветеИ 2ро това е срамота такива елементарни думи да не знаеш как се пишат.Иначе си прав не е смешно
То е трагично...
Момчета...![]()
Абе, или я харесваш, или не. Няма 50 на 50. Ако я хареваш - бъдете щастливи. Ако не, разделете се и готово.
Знаел кво иска, ама го иска 50 на 50![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Според мен по-добре е да скъсате, за да не я нараняваш.Ако си мислиш, че тя ще изпълнява всяка твоя прищявка и ще ти бяга след гъза много се лъжеш.Може и да го направи, ама ще излезе много голяма шматка.След някой друг месец или година - зависи, ще разбереш какво искаш и тогава си хвани гадже, за момента е бизсмеслно май![]()
Нека и аз се влюча в този Ожас ...
Та на 14 моето момче изобщо не си наясно какво искаш.Може да си мислиш ,че вече си зрял ,но ще дойде време в което ти самият ще осъзнаеш ,че не е така
Възрастта не определя колко е зрял един човек ,преживяванията и трудностите в реаните ситуации в неговия живот го карат да узрее ,а на 14 много малко хора са преживели достатъчно,за да изградят зряло мислене и мисля ,че не си от тях?
Та по темата: В момента разиграваш момичето и му даваш напрази надежди ,които сигурно след броени седмици пак ще разбиеш на парчета...![]()
Тя заслужава повече от това което ти и предлагаш.Ако сам се замислиш и се потавиш на нейно място как би се чувствал ?
Щом нямаш чувства прекрати тази връзка без бъдеще и дай шанс на момичето да има пълноценна връзка![]()
--------------------------------------------------------
Ожас и безомие!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами не я харесваш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мога само да кажа, че си О жасно тъп!
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
остави я намира..изобщо не я заслужаваш![]()
Пс.: вместо да развърташ момичето се научи да пишеш поне.. Ожасен ти е правописа
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
АХахХАхаХАха съгласна съм с теб!Първоначално написано от teenems
Според мен не я възприемаш толкова като гадже,колкото като много ценна приятелка помисли си и тогава действай.Много си объркан но ние не можем да ти кажем какво да правиш сам реши обичаш ли я или не,но не си играй така с нея защото тя може би те обича,не я наранявай...![]()
Според мен не я възприемаш толкова като гадже,колкото като много ценна приятелка помисли си и тогава действай.Много си объркан но ние не можем да ти кажем какво да правиш сам реши обичаш ли я или не,но не си играй така с нея защото тя може би те обича,не я наранявай...![]()
хаха и аз тва му написахПървоначално написано от vesinka899
![]()
За контакти...![]()
Първоначално написано от gret4ety
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
!!!!Първоначално написано от filmimilmi
![]()
all day... all night... what the fuck?!
И да пишеш грамотно бих добавилПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Опознайте се още малко и тогава ще решиш дали сте един за друг![]()
Ожас ! как мужи тъкову нещу ? Бизсрамник !
мии незнам какво да ти кажа човече неможе да не я харесваш пак да ти липства избери или да сте заедно или да не сте защото накрая ште я нараниш и няма да ти е приатно
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
е за какво да ходите заради навика си липсвате се пак не я намираш за хубава не я обичаш много заради това че си свикнал да е около теб не мисля че трябва да пренебрегваш себе си
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Първоначално написано от teenems
![]()