Ако не ти харесва и с кран не може да ти го вдигнат... Порасни и почни да мислиш като мъж. След като излизаш насила с нея и те е срам познати да ви видят заедно какво продължаваш да правиш с нея. Останалото просто са чувства на самота, каквито всеки изпитва понякога, но това не трябва да те кара да се прикрепяш към какво да е същество от женски род само и само, за да има какво да отбележеш в разговора ако с компанията си се случи да говорите на тема "пички". Имай малко самоуважение, то един вид както се казва "ръката ми е по-хубава от тая". След като не я желаеш значи просто не я желаеш. Късай хладнокръвно, не ходи с нея от съжаление към нея (че ще я нараниш) или от съжаление към себе си (че едва ли не за момента не можеш да си намериш по-хубаво гадже). Да, някой ще ме обвини, че съм повърхностен, но повърхността е наистина най-съществена в една връзка. Колкото и да е печена, ако не е хубава, няма тръпка и все едно, че нещата стават насила. Нищо хубаво не се получава насила. Та за това, пич, оттървавай се от тази преди да си се вкарал в още по-тегав филм, като например вътрешно да изпитваш вина, че само я разиграваш, а всъщност нищо не изпитваш към нея. В момента за теб тя е като предмет, водиш я насам натам, колкото заради самата й компания, но не и защото те кефи мисълта, че би си начесал патката с такава като нея. По начина, по който си я описа, то си личи, че те е гнус. Или се абстрахирай от това по някакъв начин и си въобразявай, че външното не е най-важно, като по този начин излагаш себе си пред всеки, който ви види ръка за ръка на обществено място, или действай решително и я късаш деликатно естествено (изваждаш някакви причини, които да не я наранят) и се приключва. А и го погледни от добрата страна, ако си имал гадже, независимо какво е било то, вече си имал добра тренировка как да си хванеш такова, а все пак си само на 14, а това ще е предимство при търсенето на по-хубава. С опита идва и възможността за качествен подбор. Хайде, успех!