Цитирай Първоначално написано от ilko0214
Значи ситуацията е следната...не харесвам гаджето си много не я намирам за хубава и не изпитва любов,е може би съвсем малко,и съвсем малко я харесвам,затова скъсах с нея,но още на следващия ден тя ми липсваше много,чатихме и си говорихме и пак тръгнахме защото ми липсва много,но сега ходим и пак съм като в началото и това се случва като кръговрат!Не знам какво да правя,моля помогнете ми
казвал съм го и преди не помна в форума или на някои друг... но и ти самия не си наясно с тва кви са ти истинските чувства и как я приемаш
мога да ти кажа че ако гаджето ти види поста ти , няма да ти се налага нито да я харесваш нито да изпитваш нещо към нея
леко съм ядосан от тва което казваш, оуу са виждам че си на 14
нз за теб но аз когато бях на толкова, момичетата ме привличаха не само с красотата си... както и да е не говориме за мен в случея
грубо но точно казано и от моя гледна точка не ти казвам да го направиш но според мен няма смисъл да се лигавите като ходите няколко дена после няколко се карате ,
и ако имаш желание и те кефи самото момиче не само като гадже
бъдете фр та ако е възможно и в последствие може да я обикнеш като фр и ако тва стане тази ти обич едва ли ще изчезне за 1 седмица и едва ли ще има значение дали ти се струва хубава или не
та после евентоално ако стане нещо между вас, няма да я разочероваш с променливите ти чувства и виждания
дано си разбрал кво ти казвам...