.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    mister.red.white
    Guest

Ужасна походка

Помощ, добри хора Имам нужда от съвет как да ди променя походката защото в последно време ( от 2-3 месеца ) съм започнал да си фръцкам задните части - нещо неприсъщо за момче в късна тинейджърска възраст ( и с нормална сексуална ориентация ) и това ужасно много ме дразни. Ако някой се отзове със съвет ще е златен. Мерси предварително!!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ортопед веднага! Трябват ти специални стелки и нещо за гърба, което да те стяга и изпъва - правилната походка идва от добре изпънатият и право стоящ гръбнак, провери дали не се подгърбваш..
    Свиваш ли си краката навътре, докато вървиш? Или ги вадиш на вън?
    Най-вероятно ти се изкривява от маратонките или по-точно стелките им, но все пак посети лекар да ти е мирна главата.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Това е първият признак, че започваш да ставаш гей! Следващият е по-мек захват в китките..Като започнеш да "вдигаш самолета" на снимки на момчета вече става лошо...

Сетих се за друг признак за промяна в походка, може да е факта, че може би някой чичко е проникнал в теб...
    Сигурен ли си, че си спомняш, може да си бил пиян и да са се възползвали от нежността ти.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Това е първият признак, че започваш да ставаш гей! Следващият е по-мек захват в китките..Като започнеш да "вдигаш самолета" на снимки на момчета вече става лошо...
    Предполагам говориш от личен опит , обикновено го правиш понеже кога разбра че приятелят ти е обратна резба тва със снимките ли забеляза първо или с китката

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Anarchyboy, първо му даваш уж сериозен съвет, после му разправяш как можело да е гей. По природа ли си двуличен или искаше да се направиш на остроумен ?

Сигурен ли си, че не е от обувките? Случвало ми се е, ако нося дадени обувки твърде дълго време, след това като обуя други докато свикна да ходя правилно на тях ми отнема поне седмица постоянно носене.

Купи си нови удобни обувки и виж дали след 1-2 седмици все още имаш проблеми.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Сигурен ли си, че не се филмираш ? Съвсем нормално е да има движение в таза докато се движиш, и то именно кръгово. При жените се забелязва повече по чисто анатомични причини, но в същината си е едно и също.

Аз те съветвам да помолиш някой познат за обективно мнение - имат очи хората около теб все пак

Другото, което е - ако си по-пълничък и имаш повече 'маса' отзад нищо необичайно няма да се забелязва повече движение докато ходиш ;д Извинявам се за малоумното обяснение, но предполагам ме разбра.

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Anarchyboy, първо му даваш уж сериозен съвет, после му разправяш как можело да е гей. По природа ли си двуличен или искаше да се направиш на остроумен ?
    Просто се ебавах
    Иначе сериозния съвет си е наистина сериозен :/
    Dr. Gregory House

mister.red.white
    Guest
    Последно време не ми остава време за спорт и имам качео някое друго кило ... От това ли викаш да е ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ++++++++

Повече от фен Аватара на Aleksandra_93
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Просто се ебавах
    Иначе сериозния съвет си е наистина сериозен :/
    .

ахаххаахахх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си