- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ужасна походка
Помощ, добри хора![]()
Имам нужда от съвет как да ди променя походката защото в последно време ( от 2-3 месеца ) съм започнал да си фръцкам задните части - нещо неприсъщо за момче в късна тинейджърска възраст ( и с нормална сексуална ориентация
) и това ужасно много ме дразни. Ако някой се отзове със съвет ще е златен. Мерси предварително!!!
![]()
Ортопед веднага! Трябват ти специални стелки и нещо за гърба, което да те стяга и изпъва - правилната походка идва от добре изпънатият и право стоящ гръбнак, провери дали не се подгърбваш..
Свиваш ли си краката навътре, докато вървиш? Или ги вадиш на вън?
Най-вероятно ти се изкривява от маратонките или по-точно стелките им, но все пак посети лекар да ти е мирна главата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това е първият признак, че започваш да ставаш гей! Следващият е по-мек захват в китките..Като започнеш да "вдигаш самолета" на снимки на момчета вече става лошо...
Сетих се за друг признак за промяна в походка, може да е факта, че може би някой чичко е проникнал в теб...
Сигурен ли си, че си спомняш, може да си бил пиян и да са се възползвали от нежността ти.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Anarchyboy, първо му даваш уж сериозен съвет, после му разправяш как можело да е гей. По природа ли си двуличен или искаше да се направиш на остроумен ?
Сигурен ли си, че не е от обувките? Случвало ми се е, ако нося дадени обувки твърде дълго време, след това като обуя други докато свикна да ходя правилно на тях ми отнема поне седмица постоянно носене.
Купи си нови удобни обувки и виж дали след 1-2 седмици все още имаш проблеми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сигурен ли си, че не се филмираш ? Съвсем нормално е да има движение в таза докато се движиш, и то именно кръгово. При жените се забелязва повече по чисто анатомични причини, но в същината си е едно и също.
Аз те съветвам да помолиш някой познат за обективно мнение - имат очи хората около теб все пак![]()
Другото, което е - ако си по-пълничък и имаш повече 'маса' отзад нищо необичайно няма да се забелязва повече движение докато ходиш ;д Извинявам се за малоумното обяснение, но предполагам ме разбра.
Dr. Gregory House
Последно време не ми остава време за спорт и имам качео някое друго кило ... От това ли викаш да е ?
СПОРТ!!!![]()