Свастика, натоварваш всички посетители на форума с пропитите ти с шизофрения и липса на каквото и да е познание по темата, по която пишеш, постове. Никой, абсолютно никой не може да приеме на сериозно твоите постове, а дори аз, който се опитвах да контактувам в спор с теб на ниво, което сам си задал ми преля. Не знам за какъв точно се мислиш, но определено самочувствието ти също е част от измислената паралелност, в която живееш. А дори не помниш какво говориш - най-ясно си личи от позицията ти по тая тема. Припомни ми, защото някъде беше писал, къде точно си завършил - Харвард, Оксфорд, к'во беше ? И там ли яде хляб с лютеница в аудиторията и се бунтуваше срещу униформите.
Край на офтопика.

Днес, докато ходих по известна софийска улица видях тумба хлапета на възраст около 12-13 години, всичките с униформи на училището, в което учат. И се загледах безцелно в общата маса ученици, придвижващи се към спирката на тролея... Всъщност трябваше да огледам поне 3-ма, 4-ма за да осъзная, че те са с еднакви униформи. Носеха различни обувки - кубинки, кецове, различни ученически чанти, различни шапки, различни якета...