- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За униформите
Не съм съвсем сигурен,че сме дораснали за товаВ училище се опитват да ги въведат вече 5-6 години...Е,успяха до 7 клас що годе да ги накарат.Както винаги аз бях против и все още съм отчасти.
Ако ще има униформи,то да са хубави - нашите ги шиеше компания за женски дрехи.Съответно си вех обикновен черен костюм от Илиенци.За какво са неудобни и смешни униформи,с които да те е срам да се снимаш.примерно?Относно отличаването на училищата,то една обикновена значка би свършила чудесна работа![]()
Освен това,ако се обозначава училището като институция,то и на учителите да се въведат униформи,може да са различни,чуителски модел или нещо такова.По-добре да се въведат за цялата страна,защото една птичка пролет не прави.
За мен по-добрият вариант е добре обмислен код за обличане.Пола до под коляното,забранен висок ток,накити силно ограничени и така нататък.В чуждите образователни систеи дали с униформи,дали с дрес код учениците и учителите изглеждат добре,без разслоение.Трябва да се промени и стилът на преподаване,но това е друг въпрос![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh