.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Секс с девствена

Въпроса ми е към момчетата-правили ли сте секс с девствено момиче, неприятно ли ви беше и бихте ли го направили пак ? Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения

А аз мислех, че това им харесва на мъжете, но явно съм грешала

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    А аз мислех, че това им харесва на мъжете, но явно съм грешала
    Не грешиш. Кефа е в "разтварянето".
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    т.6
    амк933
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Последните двама можеха да ни спестят спам-"коментарите" си!

А по темата:От мои приятели съм чувала,че им е било яко,когато са с девствено момиче,но все пак много зависи от подхода на момчето,защото ако е някой неопитен хлапак,който не знае к'во точно да прави ще стане доста неприятно и за двамата ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Re: Секс с девствена

Правил съм... неприятно? Тц! Красиво изживяне е :} Хубаво е да научиш някой на нещо. :} Пък и ако обичаш въпросният човек... ста'а още по хубаво. :}
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

т.6
    амк933
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Жената е като консервна кутия! Един отваря,всички намазват.
    Станислава

Супер фен
    Град
    увас ;p
    абе, трябва доста да държа на момичето, пък и тя на мен, че да я "отворя" (извинявам се за буквалната думичка)

Цитирай Първоначално написано от zariibena
    т.6
    амк933
    къв е тоя спам бе писна ми от такива дето трупат само мнения и накрая да са МЕГА БРУТАЛЕН ФЕН ....
    малко странен въпрос, но неможе ли едно момиче само да се "отвори" и да се "потренира" преди да почне с някое момче така ще е по-добре и за 2мата

Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    Цитирай Първоначално написано от zariibena
    т.6
    амк933
    къв е тоя спам бе писна ми от такива дето трупат само мнения и накрая да са МЕГА БРУТАЛЕН ФЕН ....
    малко странен въпрос, но неможе ли едно момиче само да се "отвори" и да се "потренира" преди да почне с някое момче така ще е по-добре и за 2мата

Ами технически може, но при момичетата девственоста е по различна от колкото при момчетата. Ние гледаме трезви, нетрезви, дрогирани, недрогирани, живи, мъртви просто да намажем докато при тях е по различно. Девстеноста не е само физическо състояние а и състояние на духа затова повечето момичета предпочитат първият им път да бъде с момче, на което те държат а не с краставица схващаш ли? Разбира се има и изключения, които доста нарастват в днешно време, но общо взето би трябвало да е както аз го обясних. (Хайде съфорумнички подкрепете ме де )

А иначе по темата. Не съм но бих правил. Мисълта за нейната "невинност" е романтична и възбуждаща.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Gri6a
    Ами технически може, но при момичетата девственоста е по различна от колкото при момчетата. Ние гледаме трезви, нетрезви, дрогирани, недрогирани, живи, мъртви просто да намажем докато при тях е по различно. Девстеноста не е само физическо състояние а и състояние на духа затова повечето момичета предпочитат първият им път да бъде с момче, на което те държат а не с краставица схващаш ли? Разбира се има и изключения, които доста нарастват в днешно време, но общо взето би трябвало да е както аз го обясних. (Хайде съфорумнички подкрепете ме де )

А иначе по темата. Не съм но бих правил. Мисълта за нейната "невинност" е романтична и възбуждаща.
    Аз не мога да повярвам, че прочетох такъв коментар от момче.

А по-темата и аз си мислех, че на момчетата това би им харесало, а и до колкото съм го обсъждала с тях съм останала с такова впечатление. Ама от горе прочетените коментари вече не съм много сигурна, като изключим този на Гриша.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

според мен ние момичетата мислим по съвсем различен начин от момчетата .. има момчета дет и на по 8 9 годинки са готови да се ебът има момичета дет на по 18 години още не съ готови такаче си зависи от човека.

според мен ние момичетата мислим по съвсем различен начин от момчетата .. има момчета дет и на по 8 9 годинки са готови да се ебът има момичета дет на по 18 години още не съ готови такаче си зависи от човека.

Смразяващата благодаря за комплимента.

Eвала на Гриша, личи си, че разбира от жени Естествено, че е тъпо да се отворим сами, пък чак и да сме били 'потренирали'.. откъде ги имзисли тея, уе, майна ? по-добре? може би само за момчето, ама пак не е сигурно

Абсолютно е възможно и в днешно време е доста разпространено сред 11-13г., но както каза Гриша (евала пич мислех, че са останали само типове "дебна да ебна" .. възроди ми надеждицата в мъжете) за момичетата е по - различно .. или поне до преди 2-3 години беше .. точно когато аз бях на 14 излезе "модата", че на 11 - 13 вече си голяма и тряа да спиш с първия, който ти обърне внимание! Не съжалявам, че но го направих тогава, че не следвах модата и не се влияех от обкръжението ми! Тогава нямаше да има същата тръпка както сега (правих секс за 1ви път преди 2-3 месеца (на 17 съм) с момче което обичам повече от всичко) и изживяването беше върховно .. мисля, че 1вия ми път ми беше най - хубаво, което е доста странно ...
    Както и да е за това, че и на двамата ще им е по - добре! Ти си абсолютно задръстен, себичен глупак .. няма к'во друго да кажа просто

Re: Секс с девствена

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Въпроса ми е към момчетата-правили ли сте секс с девствено момиче, неприятно ли ви беше и бихте ли го направили пак ? Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения
    Еми на мен са ми казвали, че с дествено момиче е било по яко

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои се оплакват, че ги ползват за тирбушон, други се гордеят с това. Разни хора, разни идеали.

Лично при мен зависи от цялостната ми нагласа към момичето. И да, отказвал съм секс на девственица.

Бил съм с девствено момиче. Никога обаче не бих спал с момиче само, за да си загуби девствеността.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Хммм .. Евала и на момичетата, които не следват модата А иначе повечето момчета избягват девственици, твърде малко останаха свестните момчета..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Девственица ще се хареса на преситен пич, на мъж отвсякъде. Защо? Когато един мъж е силен доминант, а жената слаба и уязвима, те са противоположни и съответно се допълват в леглото. Тя се чувства сигурна, той - два пъти мъж.
    Но важи ли това за масата курвички и метро-смешници?
    all day... all night... what the fuck?!

Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да еба няква широка лелка ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да е** няква широка лелка ...
    а що трябва да е "широка лелка"? не може ли да е нормално момиче с 2-3 или няколко бройки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си