.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Хеи искам да ви попитам не6то отностно интимната миризма :)

(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
    не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем
    мерси предварително [b]

Re: Хеи искам да ви попитам не6то отностно интимната миризма

Цитирай Първоначално написано от lilGaga
    .... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
    така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. Супер тъпо и ограничено е това .. Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види ..

Град
    Paradise
    Ми попринцип такива са симптомите на гъбички, а те не е задължително да се появяват от секс. Има бая причини всъщност за появата на гъбички.
    Но аз не съм ти лекар, нито някой от този форум е.
    Най-добре отиди на гинекелог да ти изпише нещо, защото това не е шега работа и се лекува с антибиотици. Половите ти органи не са нещо, с което да си играеш. Там инфекциите в повечето случаи са сериозни и каквато и да е твоята, ако не отидеш на лекар, ще се влоши.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    лекар или ше мреш... Това е
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    .... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
    така ли? Значи не ти е гадно това, което ти остава на гащите и има неприятен мирис и всичко останало, но ти е "противно" да отидеш при специалист, на който ТОВА МУ Е РАБОТАТА и да те прегледа за има няма 10тина минутки и да ти изпише нещо .. Супер тъпо и ограничено е това .. Няма как от само себе си да се оправи, а определено е някаква инфекция .. вместо да стане по - лошо ОТИДИ на гинеколог и не се прави! Нито си първата, нито последната п*тка, която ще види ..
    Абсолютно съгласна съм ... ние не сме гинеколози,не можеш да очакваш и не бива да приемаш наши съвети. Отиди при професионалист.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Ще набия приятелката ми ако ме подлага на такива изпитания, имайки възможност да отиде на гинеколог и да си реши проблема,но не го прави!
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Супер фен
    Град
    увас ;p

ще му мирише на човека...

мацка, за гинеколог си....по-добре отиди навреме,защото ако, не дай се боже, се окаже нещо наистина сериозно много има да си блъскаш главата...преодолей срама или там каквото те притеснява и отиди според мен...това ще е най-умното което ще можеш да сториш

отиди на лекар моето момиче....тои ще ти каже как да се справиш с тоя проблем....има си хапчета и мазила

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
    Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..
    Не бъди глупава, ами заминавай :р

Голям фен Аватара на Emilen
    Не е задължително. Има си тънкости прегледът. Да не влизам в подробности.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу. ;р
    Можеш само да поговориш с гинеколога и да му кажеш кво що, той не е тъп, че да не се сети кво става едва ли ще е нужно да те преглежда. Ще ти каже кво да направиш и така..

Отивай на гинеколог,бе..

Мега фен Аватара на gandalfepi4

(та искам да се извинч за това 4е ниамам ниакои букви) та въпроса ми е следниа
    не съм правила секс от има нима 4-5 месеца и от 2 месеца насам имам силно бяло те4ение понякога е на парцали понякога си е като преди цикул естетствено по засилено е няколко дена преди цикъл съ6то така както можете сами да се досетите е последвано от гадна натрап4ива и силна миризма... но последните 2 дни е само миризмата.... и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен предполагам 4е имам силно Пх а и аз не бях пушилалл отскоро по4нах да си запалвам и... може би това е повлияло малко или много на моето положение в момента.... та някакви съвети как вие сте се справили с този гаден проблем
    мерси предварително [b]
    ми на мен ако ми течаха лайна от пишонката щях да отида на лекар(дори да ми неприятно) вместо да смърдя на динозавърски гъз, ма ти си знаеш все пак, ако искаш чакай и чакай, след време може и зелено течение на буци да завъдиш и миризмата да опразва блока като отидеш в кенефа.... всеки сам си избира все пак

Град
    Burgas

++++

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ооо ,боже!
    скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.

Ти исмаш ли елементарна хигиена Явно не защото в повечето случай бялото течение е заради това пф Незнам как може още да не си ходила на гинеколог и да търпиш тая гадост,нямам думи.По-добре ходи на гинеколог,вместо да пишеш теми тук,ние не можем да ти помогнем
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    1.Опитай със еднократна промивка със сода.
    Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.

2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.

3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.

4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости.

5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.

6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.

Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    1.Опитай със еднократна промивка със сода.
    Във топла,преварена вода слагаш лъжичка сода и си правиш промивка.

2.Спри ежедневните дамски превръзки (ако ползваш такива) и душ гела.Също така не носи бельо от изкуствени материи.

3.Калиевия хиперперманганат също служи за профилактични промивки.Опитай.

4.При къпане най-добре използвай хлябна сода вместо каквито и да било сапунени глупости. А като се оправиш използвай интимен гел или се мий само с вода.

5.Промивки със силно разреден разтвор на цитросепт помагат доста.

6.Прави си промивки със смрадлика и лайка вечер в седмицата по два пъти.Разтвор от смрадлика и лайка ще намериш във всяка аптека.

Ако нищо не помогне се консултирай със лекар.

и тъй като аз няма да отида на гинеколог ... това е толкова противно за мен
    ще ти го кажа достатъчно ясно и се надявам да ме разбереш: значи е противно да отидеш при гинеколог а не е противно да вониш така ли??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ооо ,боже!
    скъпа,тук никой не е гинеколог+ това ние как да ти помогнем?хапчета ли да ти изпишем?без да идеш на лекар няма да стане.Ако имаш проблем и те притеснява посети гинеколога ,друг начин няма.Ако не,ще се наложи да търпиш,докато положението не се влоши.И в двата случая ще посетиш лекар,по-добре по-на време.
    Гледам небето виждам теб.
    Гледам звездите виждам теб.
    Гледам луната виждам теб.
    Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.

Е ти така го каза това за гинеколога, се едно ще е му е първата П***А, която ще види. Няма как да се справиш без да отидеш на лекар.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    ДжойнтЛенД
    измии си сливата с бензин
    One 4 the money , two 4 the show

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    измии си сливата с бензин
    + и добави клечка кибрит за вкус!

А като се разболееш от грип ходиш на лекар, нали???? каква е разликата, гинеколога да няма да те е.е, само ще те прегледа....

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Аз не съм ходила на гинеколог, но от приятелка знам, че трябва да си водила 5 години сексуален живот за да те прегледат там отдолу.
    Честно нямам думи

А и към авторката: За тебе също нямам думи. Хубо не ходи на гинеколог, ама после да не ревеш след години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си