.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

страшно съм объркана

скоро .. някой от вас знаят,че бях пуснала една темичка .. за .. мен и едно момче 4 години по-голямо от мен .. за да ме посъветвате какво да направя,защото той не искаше нищо друг освен приятелство,защото съм била малка .. е послушах съвета на някой от вас .. и така да го кажа .. '' бих му шута'' преди той да беше постъпил така с мен .. мина около седмица .. две .. през това време се запознах .. с едно друго момче .. което е страшно мило с мен .. и наистина си личи,че ме харесва .. то е с 2 години по голямо от мен .. иис е разбираме страшно добре .. излизаме си .. всичко е ок .. но не сме заедно все още .. ии преди около 5,6 дена този въпросния 18 годишен пак ме потурси .. и се започна вси1ко отначало .. ка съм била сладуранка .. че съм била пораснала .. и тем подобни .. аз все още имам някакви .. подтиснати симпатйи към него .. но се чувствам по добре .. с другия .. какво да направя .. като толкова много време исках да бъда с 18 годишния .. а сега когато той се появява в живота ми отново .. и т отникъде си .. аз незнам какво да направя .. на някой може да му се стори смешно .. защото донякъде и на мен ми се струва смешно .. но незнамм с кой е по добре да бъда .. страшно се обърках вече ..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Колко си малка?

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Първо се научи да пишеш поне малко правилно.
    Как така този 18 годишния ти казвал, че си малка и след 1 седмица се появява и изведнъж ти порастваш в неговите очи? Не знам, не съм чела предишната тема и не ви познавам, но ми се струва странно. Бих ти казала да избереш този, с който се чувстваш по-добре. Лично аз бих избрала по-малкото момче. Все пак 18 годишния е малко по-голям и той мисли за друго, а ти за друго. Няма смисъл просто да се залъгваме.. предполагам няма да имате дълга връзка с 18 годишния. Успех.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

мм ии аз затова се колебая .. ии относно писането .. просто бързах като я пишех и затова .. съжалявам,че малко неграмотничко е написано ..

Ама ти колко си проста не е истина, две седмици не си го виждала и той ти казва "Пораснала си" и ти веднага пак го харесваш...

Цитирай Първоначално написано от fc
    Ама ти колко си проста не е истина, две седмици не си го виждала и той ти казва "Пораснала си" и ти веднага пак го харесваш...
    е от 14 годишно ко искаш...
    За контакти...

Абее тояя 18-годишния нали вечее си му била шутаа .. Да е мислил тогава да не ти пукаа .. Движи си се с новото момче,щом толкова добре се разбирате .. Не си разваляйте отношенията заради някъв сополкьовец .. Представи си пак да почнеш да се занимаваш с този 18-год. и с другия например си скараана и тоя пак те преебе .. какво ще стане пак ще си поредната плячка и после няма връщане назад...

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не се връщай назад. Ти сама каза - "и се започна вси1ко отначало" - и ще свърши както е свършило преди. Недей да вярваш на илюзиите,че мисли,че си пораснала. Търси си занимавка и се досещаш,че си идеалния човек за работата. :P Ако връзката е нещото, което търсиш мисля,че "новото" момче е по-добрият вариант в случая ти.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

шестнадесетгодишния.
    поне според моето 'свръхекспертно' мнение по въпроса.
    този на 18 ми се вижда малко ненадежден... поне от това, което прочетох
    REGGAE BOOM <3

Ако искаш 18 годишният да те наебе няколко пъти и да те остави, отивай при него... Другото момче няма гаранция, че ще е по-различно, но ти сама каза, че се е държал мило, а за тоя по-големия си пораснала за 2 седмици.

Град
    Таити
    Ние няма от къде да знаем кой е по-подгодящия за теб! По принцип не смятам че 4г разлика е страааашно много, но зависи от момчето и как той те приема ! според мен той те смята за тъпо лапе с което може просто да се позабавлява и до там.. Това новото момче с което си се запознала според мен е мн по добър... защото те приема такава каквато си а не те смята за "тъпо смотано лапенце" (с извинение) дори без да те е опознал не гледай назад.. той може пак да те зареже (този 18 годишния) и след 1 месец пак да се появи ей така от нищото и да ти заяви че те смята за мнооооого пораснала и че иска да е с теб... това са глупости! Не оставяй пича който ти обръща толкова внимание заради този по-големия
    There is no right or wrong, only fun or boring

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    На твое място бих избрала новото момче. Другото просто те разиграва.. това според мен да ти каже, че си била "малка" минат две седмици и вече си "голяма" си е чиста подигравка. Пък и с другото момче като се разбирате по-добре давай с него
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Не ти ли се струва малко странно, че този първият както му беше малка когато беше луднала по него, щом му даде игнор изведнъж стана порастнала и сладуранка.. Ако го върнеш пак до себе си ще излезе само колко си слаба и наивна ;] По-добре си остани при другото момче, то поне си се държи добре от самото начало

тцтц милата тя .. мн е трудно да избираш между двама особено като знаеш кои те привлича повече .. ама гледаи да не стане твоита работа от два стола че на земята

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: страшно съм объркана

Цитирай Първоначално написано от bebky
    скоро .. някой от вас знаят,че бях пуснала една темичка .. за .. мен и едно момче 4 години по-голямо от мен .. за да ме посъветвате какво да направя,защото той не искаше нищо друг освен приятелство,защото съм била малка .. е послушах съвета на някой от вас .. и така да го кажа .. '' бих му шута'' преди той да беше постъпил така с мен .. мина около седмица .. две .. през това време се запознах .. с едно друго момче .. което е страшно мило с мен .. и наистина си личи,че ме харесва .. то е с 2 години по голямо от мен .. иис е разбираме страшно добре .. излизаме си .. всичко е ок .. но не сме заедно все още .. ии преди около 5,6 дена този въпросния 18 годишен пак ме потурси .. и се започна вси1ко отначало .. ка съм била сладуранка .. че съм била пораснала .. и тем подобни .. аз все още имам някакви .. подтиснати симпатйи към него .. но се чувствам по добре .. с другия .. какво да направя .. като толкова много време исках да бъда с 18 годишния .. а сега когато той се появява в живота ми отново .. и т отникъде си .. аз незнам какво да направя .. на някой може да му се стори смешно .. защото донякъде и на мен ми се струва смешно .. но незнамм с кой е по добре да бъда .. страшно се обърках вече ..
    Тия и двамата са балуши. Намери нещо истинско.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    този големия само си играе с теб, имам опит с такива мъже и повярвай ми той не иска нищо сериозно от теб. Ако харесваш другото момче си бъдете заедно и не се занимавай с 18-годишния

За*би го.Не те обича, просто има чувство за собственост към теб.Толкова време си искала да бъдеш с него и той ти е давал слабо, а сега когато си с друг и ти е добре с него, защо си готова да еб*ш майката на всичко, заради някакъв 18 годишен мухльо, който не знае какво иска ..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    сигурно има ибааасии змиътъъ и иска да я пробва дали стреля добре, дали не засича etc.

100% искат секс .. Що не си потърсиш нещо по-близо до твоите години. .има и свястни . .
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си