- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшно съм объркана
скоро .. някой от вас знаят,че бях пуснала една темичка .. за .. мен и едно момче 4 години по-голямо от мен .. за да ме посъветвате какво да направя,защото той не искаше нищо друг освен приятелство,защото съм била малка .. е послушах съвета на някой от вас .. и така да го кажа .. '' бих му шута'' преди той да беше постъпил така с мен .. мина около седмица .. две .. през това време се запознах .. с едно друго момче .. което е страшно мило с мен .. и наистина си личи,че ме харесва .. то е с 2 години по голямо от мен .. иис е разбираме страшно добре .. излизаме си .. всичко е ок .. но не сме заедно все още .. ии преди около 5,6 дена този въпросния 18 годишен пак ме потурси .. и се започна вси1ко отначало .. ка съм била сладуранка .. че съм била пораснала .. и тем подобни .. аз все още имам някакви .. подтиснати симпатйи към него .. но се чувствам по добре .. с другия .. какво да направя .. като толкова много време исках да бъда с 18 годишния .. а сега когато той се появява в живота ми отново .. и т отникъде си .. аз незнам какво да направя .. на някой може да му се стори смешно ..![]()
защото донякъде и на мен ми се струва смешно
![]()
.. но незнамм с кой е по добре да бъда .. страшно се обърках вече ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eм 14![]()
![]()
![]()
Първо се научи да пишеш поне малко правилно.
Как така този 18 годишния ти казвал, че си малка и след 1 седмица се появява и изведнъж ти порастваш в неговите очи? Не знам, не съм чела предишната тема и не ви познавам, но ми се струва странно. Бих ти казала да избереш този, с който се чувстваш по-добре. Лично аз бих избрала по-малкото момче. Все пак 18 годишния е малко по-голям и той мисли за друго, а ти за друго. Няма смисъл просто да се залъгваме.. предполагам няма да имате дълга връзка с 18 годишния. Успех.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
мм ии аз затова се колебая .. ии относно писането .. просто бързах като я пишех и затова .. съжалявам,че малко неграмотничко е написано ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ти колко си проста не е истина, две седмици не си го виждала и той ти казва "Пораснала си" и ти веднага пак го харесваш...
е от 14 годишно ко искаш...Първоначално написано от fc
За контакти...![]()
Абее тояя 18-годишния нали вечее си му била шутаа .. Да е мислил тогава да не ти пукаа .. Движи си се с новото момче,щом толкова добре се разбирате .. Не си разваляйте отношенията заради някъв сополкьовец ..Представи си пак да почнеш да се занимаваш с този 18-год. и с другия например си скараана и тоя пак те преебе .. какво ще стане пак ще си поредната плячка и после няма връщане назад...
![]()
Не се връщай назад. Ти сама каза - "и се започна вси1ко отначало" - и ще свърши както е свършило преди.Недей да вярваш на илюзиите,че мисли,че си пораснала. Търси си занимавка и се досещаш,че си идеалния човек за работата. :P Ако връзката е нещото, което търсиш мисля,че "новото" момче е по-добрият вариант в случая ти.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
шестнадесетгодишния.
поне според моето 'свръхекспертно' мнение по въпроса.
този на 18 ми се вижда малко ненадежден... поне от това, което прочетох
REGGAE BOOM <3
Ако искаш 18 годишният да те наебе няколко пъти и да те остави, отивай при него... Другото момче няма гаранция, че ще е по-различно, но ти сама каза, че се е държал мило, а за тоя по-големия си пораснала за 2 седмици.![]()
Ние няма от къде да знаем кой е по-подгодящия за теб! По принцип не смятам че 4г разлика е страааашно много, но зависи от момчето и как той те приема ! според мен той те смята за тъпо лапе с което може просто да се позабавлява и до там.. Това новото момче с което си се запознала според мен е мн по добър... защото те приема такава каквато си а не те смята за "тъпо смотано лапенце" (с извинение) дори без да те е опозналне гледай назад.. той може пак да те зареже (този 18 годишния) и след 1 месец пак да се появи ей така от нищото и да ти заяви че те смята за мнооооого пораснала и че иска да е с теб... това са глупости! Не оставяй пича който ти обръща толкова внимание заради този по-големия
There is no right or wrong, only fun or boring
На твое място бих избрала новото момче. Другото просто те разиграва.. това според мен да ти каже, че си била "малка" минат две седмици и вече си "голяма" си е чиста подигравка. Пък и с другото момче като се разбирате по-добре давай с него![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не ти ли се струва малко странно, че този първият както му беше малка когато беше луднала по него, щом му даде игнор изведнъж стана порастнала и сладуранка.. Ако го върнеш пак до себе си ще излезе само колко си слаба и наивна ;] По-добре си остани при другото момче, то поне си се държи добре от самото начало![]()
тцтц милата тя .. мн е трудно да избираш между двамаособено като знаеш кои те привлича повече .. ама гледаи да не стане твоита работа от два стола че на земята
![]()
Тия и двамата са балуши. Намери нещо истинско.Първоначално написано от bebky
Temet Nosce
벨야카
За*би го.Не те обича, просто има чувство за собственост към теб.Толкова време си искала да бъдеш с него и той ти е давал слабо, а сега когато си с друг и ти е добре с него, защо си готова да еб*ш майката на всичко, заради някакъв 18 годишен мухльо, който не знае какво иска ..![]()
сигурно има ибааасии змиътъъ и иска да я пробва дали стреля добре, дали не засичаetc.
100% искат секс .. Що не си потърсиш нещо по-близо до твоите години. .има и свястни . .![]()
I don`t care .. ;] ..