- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшно съм объркана
скоро .. някой от вас знаят,че бях пуснала една темичка .. за .. мен и едно момче 4 години по-голямо от мен .. за да ме посъветвате какво да направя,защото той не искаше нищо друг освен приятелство,защото съм била малка .. е послушах съвета на някой от вас .. и така да го кажа .. '' бих му шута'' преди той да беше постъпил така с мен .. мина около седмица .. две .. през това време се запознах .. с едно друго момче .. което е страшно мило с мен .. и наистина си личи,че ме харесва .. то е с 2 години по голямо от мен .. иис е разбираме страшно добре .. излизаме си .. всичко е ок .. но не сме заедно все още .. ии преди около 5,6 дена този въпросния 18 годишен пак ме потурси .. и се започна вси1ко отначало .. ка съм била сладуранка .. че съм била пораснала .. и тем подобни .. аз все още имам някакви .. подтиснати симпатйи към него .. но се чувствам по добре .. с другия .. какво да направя .. като толкова много време исках да бъда с 18 годишния .. а сега когато той се появява в живота ми отново .. и т отникъде си .. аз незнам какво да направя .. на някой може да му се стори смешно ..![]()
защото донякъде и на мен ми се струва смешно
![]()
.. но незнамм с кой е по добре да бъда .. страшно се обърках вече ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()