Добро утро След кратко отсъствие съм тука вече

Започвам отзад напред:
@MaLkaTa_LaDy - еми да добре е човек да се влюби, но още по-добре е като има кой да ти отвърне на "сигналите", защото иначе работата загрубява В двата случая когато съм се влюбил е било доста силно, едното момиче (първото) там беше малко по-особенна работата, но както и да е При 2-рото - по-скоро се превърнах в най-добрия приятел, ама и там работа куца... А най-тъпото е това че въпросното момиче е от моя клас и всички за нея се бия, ама аз вече се отказах, защото доста време "настоявах" ама нищо не стана

@FromAutumToAshes - еми тва е положението бате.. шанс

@sunstreet - точно в момента съм леко отчаян и нямам никакво желание да започвам какво й да е. Освен ако някое момиче тя самата няма желание, то аз за момента е просто апсурт да се занимавам

@pussucetka - да може би е постъпила така с мене, за да не ме нарани още повече, ама света е като една човешка длан дето се вика и всичко се знае и разбира

@DaemonBoy - как да не й обръщам внимание, като сме в един клас човек...

@fireball121 - братле и аз много неща искам де.. ама няма иначе и аз искам такава връзка, ама... поради форсмажорни обстоятелства за момента тя отсъства