Както казват и другите не се отчайвай, момичета колкото си щеш но знай че това няма да е първия и последния път в който си нараняв, но е заложено в човек да преодолява такива неща и да продължава напред.Човек живее за бъдещето не за миналото както беше написал някой от другите съфорумци...Лично аз съм бил доста нараняван и направих енда много голяма грешка, реших че всички момичета са еднакви и започнах да си играя с тях.Виках си"щом могат да си играят с мен като с някоя плюшена играчка и да ме използват защо и аз да не мога" и така започнах да наранявам чувствата на много момичета, това е най-лошото нещо което един човек може да направи да си играе с чувствата на другите.Неси и помисляй да правиш такова нещо много ще съжаляваш... Но на скоро се случи нещо и се влюбих в най прекрасното момиче и заради нея се промених защото наистина вярвам че може да се получи нещо с нея и не ме е страх от това да разкрия чувствата си отново (е може би съвсем малко но...).Това което искъм да кажа е да продължиш напред, все някога ще срещнеш идеалното момиче рано или късно това ще се случи, така че не се безпокой... Всичко ще си дойде на мястото :P