- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел, Прятелка които ме прецакват какво да правя ?
Здравейте ! Имам проблем с 1 момиче. Значи запознахме се по skype, един мой приятел ми даде нейния skype и си писахме сичко 6 нали, обаче излизахме 2, 3 пъти тя с нейна приятелка и аз с мой приятел и така нататък... И разбрахме се да излезем пак със нея и нейна приятелка и аз и моя приятел същия и същата ситуация! Обаче чакаме ги и тя идва сама (момичето което аз харесвам). Тръгнахме на кафе 3-мата естествено и какво става седим в кафето говорим си нали но тя само моя приятел гледа... и свършва кафето, а той само се закаше с нея а аз седя отстрани и се чудя какво да кажа, виждам ги как си флиртуват пред мене и ми става много кофти. Тръгвам аз да я изпратя уж, моят приятел след нас (искам да уточня че той се иска да разбере всичко, се като изпрати някои момиче смс и той дай да видя незнам си кво а аз мисля че това е дали аз искам а не той). Та както и да е стигнахме до вратата и защото тя е на квартира и седим ся 3-мата аз не искам нищо да направя не ми е удобно някак си очаквах да съм аз и тя а той моя приятел там. Абе ситуацията не беше подходяща според мене. А въпроса ми е кой е виновен АЗ, ТЯ ИЛИ ТОЙ ? И има ли смисъл да се занимавам с нея или с него моля ви за помощ че ми е много кофти ;\ Извинявам се за грешки просто не искам тъпи коментари които нямат нищо общо с темата. Благодаря !![]()
В ситуациятаа не можеш да разбереш кой е докато не излезеш САМ с момичето и идете на кафе и оточните всичко ! Това ще е най-добре . . И ако твоят приятел ти е много добър би трябвало да ти признае всичко .. Разпитай го за случая .. Кажи му как се чувствашш и искайй да ти каже истинатаа . . както и момичето питай ..Първоначално написано от Skatebg
Успехх!
Благодаря ти ! питам ги искам истината защото и приятелят ми е добър а и момичето харесвам ...![]()
![]()
Ако държиш на приятеля си не мисля, че трябва да разваляте отношенинията си заради момиче.
В ситуацията, може би, най-правилно ще бъде да поговориш с него. Попитай го какви са отношенията му с въпросното момиче... разбери как гледа на нея. Ако тя му отвръща на предполагаемите симпатии... ще е правилно да се оттеглиш. Ако не - можеш да дайстваш.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
тоя приятел, дето я е забивал, същия ли е , който ви е запознал или някакъв друг? и ако е друг, познавал ли се е отпреди с момичето или ти ги запозна на въпросното излизане?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ама аз не разбрах защо си стоял без да правиш нищо... Ми хвани се закачай и ти, направи й намеци. И следващият път излезте сами с момичето! По-горе има тема, за да не пускаш нова, от рода " КО да ПраяЯ като изляза с момичето".![]()
До колкото разбрах приятеля ти те подкопава, като знае, че харесваш това момиче, а нарочно започва флирт с нея и до колкото разбрах и тя го намира за симпатичен .. трябва да прецениш дали харесваш момичето достатъчно и дали си заслужава да се бориш за нея, а ако тя избере приятеля ти, ее какво да се прави, ще има и други момичета, нз какво повече да ти кажа ...
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Леко те преебава пича , да ти каже просто , че иска да има нещо по-така с девойката за да не се получава кофти положението , в което си. А иначе ддз аз бих я питал директно кво ставаD
Е прецаквай ги и ти беТолкова ли е трудно оО
В такива ситуации виновни няма.Поговори с нея, обясни и, че си се почувствал зле, ако има чувства към теб ще те разбере, ако не майната и![]()
мале да ме опази Господ от такива "приятели"![]()
или говори с приятеля ти дали я харесва или излесте само двамата с нея
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ооо а дали не изопачаваш истината? Ще се надявам да се лъжа.
Ако момичето се е "зарибявало" и с теб и с приятеля ти, направо и тегли майната. Но ако не е така можеш да я поканиш да излезете само двамата. Абе изобщо какво му е сложното на тази ситуация?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тя май харесва него . .сам си отговори, има ли смисъл?
Е има вариант да се въплатиш в приятеля ти, ако много държиш да си с нея
. . амаа нещо май много фантастики съм гледала . .![]()
I don`t care .. ;] ..
Ти си си виновен. Защо не правиш нищо? Ама аз като гледам те си се харесват, така че нищо не можеш и да направиш.Първоначално написано от Skatebg
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Отвори буркан с кисели краставички,пръдни два пъти и си махни кирта от ноктите. Ще се почувстваш окей![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Дам. Сега е лесно ,докато още не я обичашПървоначално написано от justonegirlwithonehope
Така че споко.Ще има други.Гледай с приятелят си да не се скараш, заради мома
![]()
набий ги с борда си![]()
еми така се е получило. случва се. get over it![]()
REGGAE BOOM <3
Значи момчето не се познава с нея лично тои само ми даде скупе и а с друг мои приятел излизахме и така ...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
аз знам какво да правя до сега сичко и правих ако ме разбираш но просто тя (в смс-ите говори много, пак на живо нищо не прави) аз се гледах да се включа в разговора не я знам да не би да е била притесненаПървоначално написано от peshost
![]()
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
имам 2 бордаПървоначално написано от antifashionshit
ама вече почти не карам
![]()
Ето какво стана сега. Значи моят приятел ми звънна на другия ден и се извини, каза че не е намеквал нищо, просто е искал разгора да се подържа да обаче (аз като говоря и мене никой не ме слуша.) А тя през това време само въртеше очи погледме 2 пъти и до там (заби и процесора хД) После нали като тръгвахме да я изпращаме и той нали остана с нас, и ми обясни че нищо не е искал да направи просто очаквал само да я прегърна незнам си какво ... А той не го знам смисъл хем ми е добър приятел но хем и се разбрахме да не си правим мръсно хем иска всички момичета хем тя ми пише смс-ти незнам какво щяла да ми направи (в хубавия смисъл да не цитирам сега) абе цитуацията е кофти поне за мене ... От цялата работа май е най-добре да не се занимавам с нея защото (тя не знае какво иска) А ние само 2 пъти сме излизали и то с компания попитах я дали иска да излезем и чакам отговор ...
![]()
хаха голям маитапПървоначално написано от pwnage
![]()