.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Хм, според мен вината е в приятеля ти. Или може би в нея? Ето какво трябва да направиш според мен. Излез с нея,без да викаш който и да е с теб. Виж как се държи. Ако те харесва,ще го покаже по един или друг начин. Ако пък показва безразличие, по-добре я остави! Няма смисъл да си с човек, на когото му е все едно дали си с него.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Леле ако имам такъв авер му чупя носа от раз Къв авер ти е той да се зарибява с момичето което ти харесваш пред теб че и накрая като навлек да се мъкне Да ти кажа мойко май "авера ти" ще вземе момичето което ти харесваш и ще си останеш само със спомена и за 2-мата.Дали постъпва тъпо или не авера ти не е толкова важно...важното е че той действа а ти си блееш по баирите
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    мале да ме опази Господ от такива "приятели"
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Искам да благодаря на сички с техните коментари относно темата, и ще пиша какво е станало защото се разбрах с нея (само 2-та) на кафе
    А пак са моя човек ... незнам ще зарежа и 2-та и готово

мии поговори с приателяти и виж какво ще ти каже и според мен е виновен тои защото застава между двама ви обясни му как стоят нещата и да не се меша ако продължава не го викаи когато излизаш с мацката и готово
    DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!

Град
    botevgrad
    Мога за приятелят ти да ти кажа .. Имаш малко фр а мнг авери ... ако ти е Фр ште ти остави момичето и да го харесва . Само тии мога да ти кажа
    martins

Не четох другите коментари давам направо и без това имам 5 коментара
    Ако си му казал че я харесваш,то тогава той не е от най-верните ти приятели защото приятелите гледат ти да си добре а после те,поне аз така
    т.е. ако той е знаел и въпреки това флиртува с нея то тогава се откажи и от 2мата и си ги остави намира (най-доброто в ситуацията)

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Най-добре ще разбереш как стоят нещата, ако излезете само двамата с нея Но мисля, че излизането ви тримата е била една нелепа ситуация, а в случая като си видял как стоят нещата още в заведението, е трябвало да си тръгнеш, а не да изпращаш сулю и пулю до тях (извинявам се за израза ама...)
    П.С - мисля, че ти много добре знаеш кой кого харесва, но не искаш да си отвориш очите за истината....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

останах само с френда смисъл обясних му на него той казва че нищо не е направил но незнам чесно казано.. абе то 1-ни приятели и те ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си