- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел, Прятелка които ме прецакват какво да правя ?
Хм, според мен вината е в приятеля ти. Или може би в нея? Ето какво трябва да направиш според мен. Излез с нея,без да викаш който и да е с теб. Виж как се държи. Ако те харесва,ще го покаже по един или друг начин. Ако пък показва безразличие, по-добре я остави! Няма смисъл да си с човек, на когото му е все едно дали си с него.
Леле ако имам такъв авер му чупя носа от разКъв авер ти е той да се зарибява с момичето което ти харесваш пред теб че и накрая като навлек да се мъкне
Да ти кажа мойко май "авера ти" ще вземе момичето което ти харесваш и ще си останеш само със спомена и за 2-мата.Дали постъпва тъпо или не авера ти не е толкова важно...важното е че той действа а ти си блееш по баирите
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Zaritu
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Искам да благодаря на сички с техните коментари относно темата, и ще пиша какво е станало защото се разбрах с нея (само 2-та) на кафе![]()
А пак са моя човек ... незнам ще зарежа и 2-та и готово![]()
мии поговори с приателяти и виж какво ще ти каже и според мен е виновен тои защото застава между двама ви обясни му как стоят нещата и да не се меша ако продължава не го викаи когато излизаш с мацката и готово![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
Мога за приятелят ти да ти кажа .. Имаш малко фр а мнг авери ... ако ти е Фр ште ти остави момичето и да го харесва . Само тии мога да ти кажа![]()
martins
Не четох другите коментари давам направо и без това имам 5 коментара![]()
Ако си му казал че я харесваш,то тогава той не е от най-верните ти приятели защото приятелите гледат ти да си добре а после те,поне аз така![]()
т.е. ако той е знаел и въпреки това флиртува с нея то тогава се откажи и от 2мата и си ги остави намира (най-доброто в ситуацията)
Най-добре ще разбереш как стоят нещата, ако излезете само двамата с неяНо мисля, че излизането ви тримата е била една нелепа ситуация, а в случая като си видял как стоят нещата още в заведението, е трябвало да си тръгнеш, а не да изпращаш сулю и пулю до тях (извинявам се за израза ама...)
П.С - мисля, че ти много добре знаеш кой кого харесва, но не искаш да си отвориш очите за истината....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
останах само с френдасмисъл обясних му на него той казва че нищо не е направил
но незнам чесно казано..
абе то 1-ни приятели и те ...
![]()