- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е как бешее?
Тааа..как си изкарахте на 14ти?
Какво празнувахте ..
И тн ..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Бяхме във приятеля ми.Лежахме на леглото,навън валеше супер готин сняг,а ние си говорихме,гушкахме се,а на моменти просто се гледахме.Беше прекрасно предвид обстоятелствата от предишните две седмици.Накрая той ме изпрати и 25мин. си казвахме "чао".Всеки молеше другия да си тръгне,защото и на двамата не ни се тръгваше,като знаехме,че ще се видим чак след 5 дни.Въпреки всичко,прекарахме страхотно.
Н,хубаво е,че те има.![]()
![]()
Изкарах го болна в нас гледайки Fashion tv .. аадски яко ми беше просто!!!![]()
Празнувах Трифон Зарезан (уж) ама иначе си беше най-обикновен ден ...![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Що не пуснете още 20 такива теми![]()
Аз си празнувах св. Валентин... Няма значение, че съм сингъл - нали съм влюбена![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Първоначално написано от mir4eto93
![]()
Ами аз празнувах и двата празника /макар,че не съм влюбена/..Просто се събрахме с приятели:
- През деня празнувахме Свети Валентин
- Вечерта Трифон Зарезан..
Просто си беше страхотно![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Празнувахме Трифон Зарезан у нас.Бяхме 11 човека,доста добре си прекарахме,на другия ден бях на дск(а бях спала само 2 часа,щот имах предчасове)..бях,като труп,но си струваше![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напихме се и пикахме през терасата с 1 приятел ..![]()
Уж не празнувах нищо,ама след всичко дето правихме,май Свети Валентин.Хубаво беше
Нямам приятелка и не пия => най-обикновен ден.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
еми бяхме в1 ресторант близо до славейков с още една двойка даже и снимка ще сложа яко си изкарахме след това бяхме в тях и майка и ни почерпи и така спах в тях хаха
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!