.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ!

Помощ!

Здравейте всички!Имах и друга регистрация и съм писал доста тук, но беше доста отдавна и сега си направих нова. Проблема ми ако може така да се нарече е следния:На 17 съм и приятелката ми е на 17 и двамата сме девствени и преди няколко дни имахме възможност и се опитахме да правим секс.И двамата сме напълно 100% убедени, че го искаме защото сме заедно от 5 месеца и се обичаме много.Значи започнахме, тя се съблече натискахме се и аз се съблякох и останах само по боксерки, но аз доста се притеснявах и не ми ставаше както трябва.Опитвахме продължавахме да се целуваме и всичко, но едва едва малко имах ерекция и решихме да се разменим, защото въпреки, че съм девствен винаги съм си мислел, че предпочитам да съм отдолу и минах отдолу и тогава малко по малко ми стана както трябва вече много.Минах пак отгоре, но тогава осъзнахме, че презервативите са в другия край на стаята и се наложи да стана и да отида и пак ми падна бързо... след това пак бях отгоре и не ставаше, а когато пак отидох отдолу ми стана,сложих си презерватива,но тогава телефона ми звънна и пак ми падна.След това опитвахме пак и пак и ми ставаше няколко пъти, но за много малко време, но като съм аз отдолу и не виждам нищо и не става просто и знам, че първия път задължително трябва момичето да е отдолу(прочел съм доста теми тук и обща сексуална култура и всичко) и не знам защо като отида отгоре пак ми пада много бързо и с всички тези опити минаха около 2 часа и просто накрая се отказах.Стана ми адски гадно и кофти заради това и сега се притеснявам, че и другия път ще стане така и не знам какво да правя... Проблема не е и в нея защото определено е много красива и се обичаме и всичко и просто недоумявам защо всичко се обърка така ... Постоянно мисля за това, какво ми има на мен защото всичко се беше идеално,а не ми стана и не знам почвам да се отчайвам и за другия път просто не знам как да направя така че да ми е станал както трябва и всичко да се получи?! Моля Ви само сериозни съвети ... ;( ;( ;(

Мега фен Аватара на t0d1t0
    на всеки се случва,успокой се и по-късно опитайте пак!
    Или пробвайте нещо нестандартно,за да не мислиш толкова за това какво ще стане,дали пак ще ти спадне и т.н.
    След някой друг път вече ще ти е по-леко,а и на нея
    Станислава

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Притеснил си се, сигурно за това..
    Не мисли какво може да стане, ами се наслади на приятелката ти :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Младежо - това твоето цялото е на психична основа! Бил си прекалено притеснен от разни фактори - дали ще я боли, дали ще свърша бързо, тя ще си мълчи и няма да ми каже колко съм жалк ако оплескам нещо... Трябва просто да се отпуснеш, не ми се вярва някой който е притеснене по време на секс да може да поддържа ерекция. Също така вече си видял грешките си - слагай презервативите близо до глеглото за да са така да се каже "на една ръка разстояние" и си изключвай звука и вибрацията на телефона. Вземи си някакви Слим презервативи за да "усещаш" по-добре Пробвай пак, нали знаеш какво казват дебелите лелки в баничарницата - "първата мекица е за кучетата докато се нагрее олиото".

Ами не знам... не се срамувах въобще от себе си и се притеснявах малко сякаш и не знам дали е само от притеснение, но сега съм вече притеснен

Град
    София
    пич не се притеснявй тя няма да те яде ... действай по нежно какво да ти казжа девствен си трябва да ти е станал още като сте тръгнали двамата към стаята проблема според мен е че доста се притесняваш : ) споко
    Exorcism !

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    и според мен проблемът е в притеснението ..... предполагам ,че с времето ще отмине
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си