.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на Kmet4e

Имам странни симптоми

Имам много странни симптоми > Болят ме мусколите,ставите привечер ме тресе и все едно замръзвам ! Постоянно ме кара на спане и когато се събудя става по зле (вие ми се свят). От това всичко не се храня редовно и получавам болки в корема и много газове (предполагам че е от Сухата храна която употребявам) !
    Та въпросът ми е как да се излекувам от всичко това ... Сиптомите почнаха да зачестяват а и се чуствам неудобно от непрестаните газове !

Ако имате някаква диета поне корема да си излекувам ! Надявам се да не съм развил някаква язва или колит !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Нищо не си развил според мене е от сухата храна отиди на лекар и ще разбереш какво е не се плаши като четеш ранзи теми язви и т.н ..САМОВНУШЕНИЕТО е много лошо .. не сме лекари и не може да ти дадем точен съвет за това отиди на лекар те не хапят ! А за самовнушението веднага ти давам пример .. Лятото ми излязоха 1 петанца по кожата и аз като тебе започнах да чета по най разни теми и се спрях на 'Псориязис' като видях какво става и че няма лечение 3 дни не сам спал отидох на лекар казаха ми че е гъбична инфекция от препаратите в басеина .. без крем без нищо след 1 месец нямаше и следа от тях за това не се тормози а отиди на лекар .. камък ще ти падне от сърцето

ами първо започни да се храниш а за другото сигорно е временно

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Наподобява грип, но не съм сигурен, иди при личния си лекар за всеки случай, ако ти каже, че имаш грип - вземи си няколко ампули течен аналгин и фервекси(или аналог), изпий фервексите и като те затресе вечерно време изпий и 1 ампула... като си легнеш, завий се хубаво! Като се сабудиш, ще си изпотен и ще се чувсташ по добре, преоблечи се, изпий още една ампула и пак легни и се завий хубаво...
    Дано оздравееш бързо
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Грип е,и аз бях така 10 дена с болки в корема и т.н. и накрая отидох на лекар и ми изписа антибиотик за корема

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Видях че питаш за някакви диети.Ами на обяд и на вечеря яж супа !! Карай на супи всеки ден в продължение на 1 седмица и си готова и недей да ядеш толкова много сухи храни !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си