- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Асоциации vol.4
усмивка
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
излъчване
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Затъмнение
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
лунно затъмнение
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Красота
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
ужас
д-р Хаус![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
ненормалник .
олигофрен
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
луд
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
лудница
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
престилка
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
специфична модна линия,бяла риза с един ръкав
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
мода![]()
S.W.A.G
фешъни![]()
S.W.A.G
какао![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
недодялан крадец![]()