- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Асоциации vol.4
кефПървоначално написано от YouAteMyHeart
гадостПървоначално написано от YouAteMyHeart
контеинер
дрога
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ад
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
БългарияПървоначално написано от MaGuSs
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
дупки
РемонтПървоначално написано от MaGuSs
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
работа
криза
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Обама!![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
негър
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Голям
блок
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Апартамент
хора
циганиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
рейс 111![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3