- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа, че я харесвам?
С едно момиче се познаваме от близо 3 години.Имаме общи интереси,говорили сме си за най-различни неща и сме убедени,че ще си останем самотници...Тя живее в кв.Кумарица,аз в София.Тя беше споменала, че ще се местят в София в следващите няколко месеца.Някакви идеи как да и призная,че я харесвам?А и когато се видим предчувствам, че ще ме е срам и ще се изложа...Благодаря предварително.
Не не й го казвай директно, а просто й намеквай; би трябвало да те разбере![]()
Да,добър вариант е да й намекваш. Ако подходиш със директни откровения може да я стреснеш. И успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
хахах. ми пробвай си с намеците ^ ама трябва и да четеш между редовете...
пък ако наистина те харесва, ако предложиш не вярвам да ти откаже/това в случай, че разсъждава рационално де/
REGGAE BOOM <3
усмивчици, гледай я в очите, лек физически контакт (като за начало)
Давай направо рискувай и без това момичетата обичат директни и самоуверени момчета. Се пак ако не го направиш после цял живот ще се чудиш какво щеше да стане ако си го направил ^^ живей за момента и рискувай ако те отреже не е била за теб![]()
прави и намеци,ако не те е срам за 4ао може да я целунеш,а ако момента е подходящ няправо я целуни
след което я хващаш за ръка и ако усетиш, че е в добро настроение и се забавлявате бавно си доближаваш мутрата и я целуваш ей такаПървоначално написано от fc
ако не се дръпне печелиш, ако се дръпне... пак печелиш.
Temet Nosce
벨야카
стига с тва целуване бе. Моя съвет е да не го правиш, ПОНЕ ЗАСЕГА. Продължавай с намеците и ако видиш, че ти отговаря по подобен начин тогава както казаха по-горе: лек физически контакт..и вече по нататък след всичко това можеш да я целунеш.Но всичко в случей, че получаваш такива сигнали каквито давашПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от DarknessAngel
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Задавате мега смислените въпроси, усещате ли се ?
зависи какъв тип е мацката , ако е по-отворена просто стреляш :3 , ако ли не даваш лека полека
Първоначално написано от Godsmackcho
![]()
+++Първоначално написано от FromAutumToAshes
А този срам няма да казвам къде вече ми порасна ..![]()
Срамно е да ходиш гол по улиците .. не е срамно да знаеш какво искаш и да се бориш за него!!!!(тц .. накрая ше напраа една тема специално и само за срамът в нашия живот .. ама няя има смисъл!!
) ..
Ако и кажеш направо, че имаш чувства може и да се одръпне - ФЛИРТУВАЙ![]()
С думи ,които ти идват от вътре и отразяват това което ти мислиш.Може и с действия ,които също така ти се иска да извършиш![]()
Ако те е страх или те е срам можеш само да я изпуснешДействай
![]()
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от Godsmackcho
Първоначално написано от fc
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
правилноо няма какфо да и казваш праиш и два три намека и ти е готова ако наистина те харесва аз попринцип се базикам нали като се опозная с момиче и и викам кфоо шса зимамелии или някфи такива раотии но това го правя ако е само на някоя приателка иначе ако е друга излизам с нея на кафенце или на разходка и си говорим и чакам удобният момент за целуфкЪъЪ![]()
![]()
![]()
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!