.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Малко помощ :(

Искам да питам понеже преди няколко дни ми беше първият път обаче стана някак си мн неочаквано и бързо и не помислих за последствията..правихме опит за 1 път ,защото не се получи не можа да ми влезе а някъде само до половината.Без презерватив ,той свърши веднъж ппреди опита за проникването с член а не само с пръст ,но не е попадало сперма в мен...след което ми каза ,че няма страшно да е попаднала сперма в мен защото съм го била :* там..проблема е ,че дори не знам дали съм отворена.Той каза,че изобщо няма как да е станал гаф ,вие какво мислите не мога да изчакам 14 дни за тест защото съм мн притеснена...

А след като е свършил пак ли сте опитвали?

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от inlove9006
    мда като момчето свърши по каналите остава сперма и лека полека си излиза такаче .... мислете е Презервативи колкото искаш има ...
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на Everytime
    той тоя тфоя да не е акушер гинеколог..

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    мда като момчето свърши по каналите остава сперма и лека полека си излиза такаче .... мислете е Презервативи колкото искаш има ...
    +1
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Град
    София
    ами така както го разказваш (аз честно казано много не разбрах от формулировката на разказа ) май ще трябва да изчакаш 14 дни за тест. Първо няма значение дали ти е първи път, или втори или 20ти... , второ: това, че си го :* (целувала/духала предполагам?!) каква гаранция ти дава Трето: ако не се е избърсал/измил след като е свършил и преди да продължите също е възможно да стане гаф... така че колкото и да не ти се чака 14 дни за тест ще ти се наложи. В крайна сметка никой не е ясновидец за да ти каже с точност

come here rude boy, boy, can you GET IT UP? ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от wenDy92
    ами така както го разказваш (аз честно казано много не разбрах от формулировката на разказа ) май ще трябва да изчакаш 14 дни за тест. Първо няма значение дали ти е първи път, или втори или 20ти... , второ: това, че си го :* (целувала/духала предполагам?!) каква гаранция ти дава Трето: ако не се е избърсал/измил след като е свършил и преди да продължите също е възможно да стане гаф... така че колкото и да не ти се чака 14 дни за тест ще ти се наложи. В крайна сметка никой не е ясновидец за да ти каже с точност
    ++
    Но аз лично не разбрах..Но иначе може да изпиеш Ескапел - но ако вече не са минали 3 дена..
    Но предполагам,че ти няма нищо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от wenDy92
    много точно казано .. ++

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    За друг път да си знаеш ''ЕСКАПЕЛ'' СЛЕД СЕКС (като в рекламата )

На колко си години? А приятелят ти на колко е години? А акъл имате ли? Винаги носи със себе си един кондом, след седем дни си направи тест за бременност и се моли да е отрицателен... Друго не мога да кажа, освен ":* ПуУу мУцУнКИиИ"... :/
    И реално шансът да си бременна (ако въобще те е отворил) е малък, но го има...

рр

и ние с моя така сме правили

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Първо-гаджето ти е идиот, който не знае нищо за спермата си

Второ-да направи си тест, защото не ние ще сме виновни за тийн-бреммеността ти ако нещо е станало (винаги може)

Вие сте много тъпи бе,как може да правите секс без да знаете абсолютно нищо....то не само да вкарваш и изкарваш и да се клатиш...пък и като слушам приятеля ти,много разбира,много ясно,че така ще ти каже,май само му се е еб**о на човека

Град
    Bulgaria
    [quote="Wikzinka"]
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    ++++++

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Тя не може едно смислено изречение да каже, тръгнала секс да прави.
    И как така не знаеш дали те е дефлорирал? .. Кръв имаше ли? А болка?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    така си го разказала, че нищо не разбрах, за да мога да ти помогна

Град
    Bulgaria
    Не знаеш пика ли ти се, ебе ли ти се....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си