- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- боти от велур
....Мога ли да нося боти от велур когато има сняг и времето е мокро?Може ли да им стане нещо например-велура да исветлее или да стане на петна?
П.П.-Съжалявам за глупавия въпрос![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от zoreto
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Toчно това ще стане ,което ти казаха.Седи грозно.Ще съжаляваш.По-добре изчакай да стане сухо![]()
Мойте боти са от велур,носих ги когато имаше сняг е намокриха ми се краката ама не са ми останали бели петна(може би,защото никой не си беше направил труда да сипе сол по улиците
)
Аз моите си ги нося на по мокро време и нищо им няма... само малко ми пропускат, де.![]()
Аз имам едни страхотни ботушки от велур(чернички). Перфектни са си се зимата. Преди съм си взимала само кожени, но по тях се появяваха бели петна от солта, а по велурените не съм видяла подобно нещо до сега. Забърсвам си ги всеки ден с гъбичката за велур и са си перфектно чисти.(аз съм малко мания на тема чистота)![]()
Кецовете ми са от велур. Не пропускат. Издържат при дъжновно, снеговито и всякакво време. Стават на петна само, когато ги пера на ръка :Д Етнес![]()
Let the psycho plays with you...
Ако са направени добре и отвътре, няма да са ти мокри краката..
Вече не посипват улиците със сол а с нещо друго , всички шофьори пищят от тази сол защото тя скапва много ламарината на колите .. и за това .. Супермен (Бойко Борисов) е предприел мерки срещу тези недоволства със солта ... така че носи си велурените боти и да не ти дреме![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ихх не съм виждала велурини кецовеПървоначално написано от Dopeass
може ли снимкаа
+Първоначално написано от Shadowsogirl
Аз имах едни черни велурени преди 2 години и не пропускаха даже си бяха много топлички и с тях си изкарах зимата
![]()
Не знам как може да не си видяла. Не е екато да няма навсякъде. http://360sk8shop.com/product_info.p...roducts_id=570 ето ти примерниПървоначално написано от sladyr4etoo
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аа виждала съмПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Предполагам, че ще пропускат поне малко.
Иначе моите са кожени няквиии кубинко-боти о.О , мноо яко си житкаш през локвите. ;д