.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    varna

Въпрос.. за израстването на височина

Първо здр на всички .. знам че ви е писнало от такива теми .. искам да ви попитам.. и да ми споделите личното си мнение ...ако ш ме поправяте опреквате ии..се ядете колко такива теми има ..ако може да се въздържите...Та въпросът ми е .. познавам едно момиче.. аз съм момче.. което във началото на 7 клас беше високо 169см... а сега в краят на 8 ..втори срок е 170.. това означава 1 см за годинаи половина.. и сега прави 15 год... и ми е интересно дали ще расте още и дали ще е много.... от 13 до 15 близо 1 см... дали ш расте още то е ясно че никои не може да каже природа ама...

Едва ли, момичетата карат по-ранен пубертет.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Едва ли, момичетата карат по-ранен пубертет.
    +1. А и тея неща са строго индивидуални, колкото и статистика да правят.

Моля те, авторе, не използвай многоточия. Това, че на Яворов му се получава, не значи, че трябва да подръжаваме всички. Айде, жив и здрав!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    varna
    Тнх

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Всичко си е генетично заложено .. познавам момичета които са на една и съща възраст едното момиче е 1,78 , а другото е 1,56 .. дали е от пубертета ... ген брато ... зависи как се развие !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Виж родителите и.Ако са високи и тя ще е висока.Всичко е до гена
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Хаха това не е нищо аз за едно лято израснах със 15/20 см след 1 месец правя 14 и съм висок 1.73/1.75

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    А вярно ли е, че момичетата,които тренират баскетбол, израстват на височина за отрицателно време? Или всичко си е до човека?

Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    А вярно ли е, че момичетата,които тренират баскетбол, израстват на височина за отрицателно време? Или всичко си е до човека?
    Разбира се, че всичко си е до човека, но баскетбола стимулира растежа. Трябва яко да скачаш
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми и аз имам същата височина. За една година от 168 станах 170 Какво съвпадение. Да ти кажа от една страна си зависи от гена. На мен Нескуика май ми помогна, макар че не го ядох постоянно Иначе може да порастне и още, защо не. Пубертета все пак. А това за баскетбола, по принцип е така. Едно момче дето 5 клас беше някъде 167 сега е около 180
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Еми и аз имам същата височина. За една година от 168 станах 170 Какво съвпадение. Да ти кажа от една страна си зависи от гена. На мен Нескуика май ми помогна, макар че не го ядох постоянно Иначе може да порастне и още, защо не. Пубертета все пак. А това за баскетбола, по принцип е така. Едно момче дето 5 клас беше някъде 167 сега е около 180
    5 клас 167 за момче е доста голяма цифра. Явно си е ген при него.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от n3razum3n
    Виж родителите и.Ако са високи и тя ще е висока.Всичко е до гена
    Да , това е вярно, но не във всички случаи.Ето например брат ми:
    Майка ми е висока 164 , баща ми 180, а брат ми стана 187 .. Зависи от човека.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Варна
    Chacho бяхме в един клас. Аз също бях 167 .. но тая година той направоо 2 глави над мен
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ми аз съм 6-ти клас - 179 см

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Ми аз съм 6-ти клас - 179 см
    малко си покачил сантиметрите - ти траа да си някав изрод - 6 клас 179 см
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Варна
    Еее и такива ги има. Ген явно

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Chacho бяхме в един клас. Аз също бях 167 .. но тая година той направоо 2 глави над мен
    Има разлика между момчета и момичета. Помня една приятелка как беше на мойта височина в 6 клас. Сега съм повече от 2 глави над нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си