- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос.. за израстването на височина
Първо здр на всички .. знам че ви е писнало от такива теми .. искам да ви попитам.. и да ми споделите личното си мнение ...ако ш ме поправяте опреквате ии..се ядете колко такива теми има ..ако може да се въздържите...Та въпросът ми е .. познавам едно момиче.. аз съм момче.. което във началото на 7 клас беше високо 169см... а сега в краят на 8 ..втори срок е 170.. това означава 1 см за годинаи половина.. и сега прави 15 год... и ми е интересно дали ще расте още и дали ще е много.... от 13 до 15 близо 1 см... дали ш расте още то е ясно че никои не може да каже природа ама...![]()
Едва ли, момичетата карат по-ранен пубертет.
Audio ergo sum
+1. А и тея неща са строго индивидуални, колкото и статистика да правят.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Моля те, авторе, не използвай многоточия. Това, че на Яворов му се получава, не значи, че трябва да подръжаваме всички. Айде, жив и здрав!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тнх![]()
Всичко си е генетично заложено .. познавам момичета които са на една и съща възраст едното момиче е 1,78 , а другото е 1,56 .. дали е от пубертета ... ген брато ... зависи как се развие !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Виж родителите и.Ако са високи и тя ще е висока.Всичко е до гена![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
Хаха това не е нищо аз за едно лято израснах със 15/20 смслед 1 месец правя 14 и съм висок 1.73/1.75
![]()
А вярно ли е, че момичетата,които тренират баскетбол, израстват на височина за отрицателно време? Или всичко си е до човека?
Разбира се, че всичко си е до човека, но баскетбола стимулира растежа. Трябва яко да скачашПървоначално написано от PROVOCATIVE
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми и аз имам същата височина. За една година от 168 станах 170Какво съвпадение. Да ти кажа от една страна си зависи от гена. На мен Нескуика май ми помогна, макар че не го ядох постоянно
Иначе може да порастне и още, защо не. Пубертета все пак. А това за баскетбола, по принцип е така. Едно момче дето 5 клас беше някъде 167 сега е около 180
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
5 клас 167 за момче е доста голяма цифра. Явно си е ген при него.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Да , това е вярно, но не във всички случаи.Ето например брат ми:Първоначално написано от n3razum3n
Майка ми е висока 164 , баща ми 180, а брат ми стана 187 .. Зависи от човека.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Chacho бяхме в един клас. Аз също бях 167 .. но тая година той направоо 2 глави над мен
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
малко си покачил сантиметрите - ти траа да си някав изрод - 6 клас 179 смПървоначално написано от finger4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Еее и такива ги има. Ген явно![]()
Има разлика между момчета и момичета. Помня една приятелка как беше на мойта височина в 6 клас. Сега съм повече от 2 глави над нея.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE